Stockholm Sigtuna

Öppen för säsongen
Stänger 11 mars

Välkommen till Däckskiftarna Sigtuna! Vi har DROP-IN för däckbyte alla dagar i veckan, ingen tidsbokning behövs. Ni hittar oss på Wenngarn 433

 

Wenngarn 443
19391 Sigtuna

Öppna i Google Maps
Personbil  350 kr
SUV / Lätt lastbil  449 kr
Manuell domkraft  595 kr
13-16"  85 kr / per hjul
17-18"  95 kr / per hjul
19-22"  105 kr / per hjul
13-16"  325 kr / per hjul
17-18"  345 kr / per hjul
19-22"  470 kr / per hjul
Personbil  950 kr / säsong
SUV / Lätt lastbil  1.050 kr
Öppettider
Mellandagar öppettider: 8-15
23 , 26, 30 december stängt

Måndag - Torsdag: 8-16
Fredag: 8-15
Lördag - Söndag: Stängt
Datum för öppettider
Höst: 7 december - 11 mars

betalsaett.png

Kontakt

Platschef Jean

Tel: 0730214425
E-post Sigtuna@dackskiftarna.se

George

Tel: 0769470221


Däckskiftarna Sigtuna

Däckskiftarna Sigtuna är en åretrunt öppen station där du kan få hjälp med däckbyte och annan service som har att göra med däck och fälgar. Om du vet med dig att du har sommardäck eller vinterdäck som börjar bli slitna ska du inte dra ut på bytet. Däck med bra grepp är viktigt för din körupplevelse och säkerhet.

I Sigtuna hittar du oss på adressen Wennergarn 443. Kom när det passar dig, vi erbjuder drop-in så att du behöver aldrig boka tid i för väg.

 

Tjänster hos Däckskiftarna i Sigtuna

Hos oss på Däckskiftarna Sigtuna kan du få hjälp med följande tjänser för din bil:

  • Däckbyte

  • Däckbalansering

  • Omläggning

  • Däckhotell

  • Punkteringslagning
     

Däckbyte Sigtuna

Vi byter dina däck till ett riktigt bra på kort tid. Det enda du behöver göra är att lägga däcken i bilen, resten tar vi hand om.

Däckbalansering

Om däcken slits ojämnt innebär det att de är obalanserade. Det kan även uppstå skakningar och vibrationer när du kör med obalanserade däck. På däckstationen i Sigtuna hjälper vi dig med balansering.

Däckomläggning

Om du behöver nya däck eller har köpt däck som du vill få monterade på dina fälgar så fixar vi det. Vi kränger av befintliga däck och monterar de nya däcken. Balansering ingår alltid vid omläggning.

Däckhotell i Sigtuna

På vårt däckhotell lämnar du dina däck i tryggt förvar istället för att ta hem dem och bereda plats för dem i garaget eller ett förråd. Det är praktiskt, men det är också bättre för dina däck att förvaras under optimala förhållanden för att förlänga livstiden på däcken. Gummi är ett färskt material och däck på däckhotell behåller sina egenskaper längre.

Punkteringslagning

Om du drabbas av punktering kan vi oftast hjälpa dig. En lagning är mer ekonomiskt än att byta däck. Det är viktigt att du kommer till oss så snabbt som möjligt om du misstänker eller har fått en punktering.

Köp däck och fälgar vid Däckskiftarna Sigtuna

Om du behöver köpa nya däck eller fälgar kan du göra det direkt vid vår däckverkstad i Sigtuna. Kontakta oss gärna innan så att vi kan säkerställa att vi har dimensionerna du behöver i lager.