Sommardäck & vinterdäck till Tesla Model S

 

Behöver du beställa en uppsättning nya vinterdäck och sommardäck till Tesla Model S? Vi har alla typer av däck från de mest ansedda tillverkarna. Banbrytande Tesla Model S är en bil som verkligen behöver bra däck för att komma helt till sin rätt. Satsa på sommardäck och vinterdäck till Tesla Model S med riktigt bra styrrespons. Då blir det både roligare och säkrare ute på vägarna.

 

För att hitta vinter- eller sommardäck till Tesla Model S som har det där lilla extra som bilen förtjänar kan du använda sökfiltren i butiken. Du kan till exempel lista däck i premiumsegmentet eller sommardäck och vinterdäck till Tesla Model S med en viss egenskap. Det kan handla om att du vill ha sommardäck till Tesla Model S med högt hastighetsindex och lågt rullmotstånd. Eller vinterdäck till Tesla Model S med maximalt våtgrepp från en tillverkare du gillar. Alla däck vi listar har rätt storlek om du uppgett bilens registreringsnummer eller vad du kör för variant av Tesla Model S.

 

Däckdimensioner till Tesla Model S

Pirelli P Zero i dimensionen 245/45R19 kan vara ett alternativ om du behöver högpresterande sommardäck till Tesla Model S. När det gäller vinterdäck till Tesla Model S är Nokian HKPL 9 ett tryggt däck i premiumklass. Föredrar du vinterdäck till Tesla Model S utan dubbar? Då rekommenderar vi Continental VikingContact 7.

 

Vi byter däck på din Tesla

När du kör en så pass kraftfull bil som Tesla Model S är det viktigt att däcken är väl balanserade. Det ordnar vi på en Däckskiftarna drive-in servicestation medan du väntar. Du kan få däcken skickade direkt till en station nära dig när du beställer sommar- eller vinterdäck till Tesla Model S här. Däcken du byter från kan vi också förvara för din räkning, till nästa gång du behöver dem.