Varberg

Öppen för säsongen
Stänger 9 december

Vi finns vid Brukstorget!

Välkommen till Däckskiftarna Varbarg! Vi har DROP-IN för däckbyte alla dagar i veckan, ingen tidsbokning behövs. Ni hittar oss på Birger Svenssons väg 16F i Varberg.

betalsaTre.png

Birger Svenssons väg 16F
432 40 Varberg

Öppna i Google Maps
Personbil  899 kr / Kampanj
SUV / Lätt lastbil  949 kr
Personbil / Släp  399 kr
SUV / Lätt lastbil  449 kr
Manuell domkraft  549 kr
13-16"  85 kr / hjul
17-18"  85 kr / hjul
19-21"  100 kr / hjul
13-16"  300 kr / hjul
17-18"  350 kr / hjul
19-21"  400 kr / hjul
Personbil  899 kr / Säsong
SUV / Lätt lastbil  999 kr / Säsong
Vänligen plocka fram ev. låsnyckel samt extra hjulbultar innan besöket hos oss för snabbare service.
Öppettider
Måndag-Torsdag 8-20
Fredag: 8-18
Lördag-Söndag: 9-18
Datum för öppettider
Höst: 21 oktober - 9 december
Kontakt

Platschef James

Tel: 0760050064
E-post varberg@dackskiftarna.se

Däckskiftarna Varberg

Att byta till nya däck innebär att du förbättrar körkomforten och höjer säkerheten för dig och dina medtrafikanter. Vi på Däckskiftarna i Varberg är experter på däckservice. Du behöver inte boka tid hos Däckskiftarna utan du kan komma till oss när det passar dig. Vi arbetar snabbt och effektivt och kan i regel ta hand om din bil direkt.

Det här erbjuder vi på vår servicestation i Varberg

Vi erbjuder följande tjänster på vår anläggning i Varberg: 

  • Byte av däck på de flesta fordon

  • Balansering av däck

  • Omläggning av däck

  • Förvaring av däck på däckhotell

  • Lagning av punktering

Ofta kan du kombinera flera av tjänsterna och få ett extra bra pris.

Byte av däck

Att byta däck är inte jättesvårt men det är skönt att få det gjort på vår servicestation i Varberg. Vi har lågt pris på däckskiften och kan byta däck på personbilar, släp och transportfordon.

Balansering

Om dina däck är obalanserade kommer de att prestera betydligt sämre än balanserade däck. Du märker det på att de slits snabbare och på att det vibrerar mer om obalanserade däck. I Eriksberg har vi den utrustning som krävs för att dina däck ska kunna bli perfekt balanserade och leva upp till sin potential.

Omläggning av däck

Omläggning innebär att däcken monteras på nya fälgar. Det är lite svårare än ett vanligt däckskifte där du byter till däck som redan sitter på fälgar. Om du har köpt nya fälgar kan vi på Däckskiftarna i Varberg lägga om dina däck medan du väntar. 

Förvaring av däck på däckhotell

Många av våra kunder väljer att låta oss förvara deras däck på vårt däckhotell i Varberg. Vi har ett billigt däckhotell där däcken förvaras under förhållanden som gör att de håller längre än när du har dem liggande hemma i garaget eller i ett förråd. Byter du däck hos oss är det väldigt praktiskt att förvara de gamla här tills det är dags för nästa skifte.

Lagning av punktering

Råkar du ut för en punktering i eller nära Varberg är du välkommen hit så löser vi problemet direkt, innan det gått så långt att du måste köpa ett nytt däck.

Beställ nya fälgar och däck på Däckskiftarna 

Här hos oss hitta du däck och fälgar från flera av de ledande tillverkarna. Oavsett vad du kör för bil är det väldigt smidigt att välja däck med vår avancerade sökmotor. Du kan inte bara hitta däck och fälgar med rätt dimensioner för ditt fordon utan även lista däck vi har inne utifrån olika egenskaper du vill att däcken ska ha, samt vad de får kosta. Beställer du däck hos oss kan du få dem levererade med gratis frakt till vår servicestation i Vaberg.