HITTA DÄCK & FÄLG TILL DIN BIL

 

Vinterdäck för alla väder

 

Tire_yellow.svg  Hemleverans

Tire_yellow.svg  Snabb kundservice

Tire_yellow.svg Fri frakt vid leverans till station

Sommardäck & vinterdäck till Suzuki Swift

 

Med bra vinterdäck och sommardäck till Suzuki Swift får du en bil som inte bara är ekonomisk och behändig utan även trygg och körglad. Vi på Däckskiftarna har tagit in sommardäck och vinterdäck till Suzuki Swift från de ledande tillverkarna. Oavsett vilket prissegment du tänkt dig så har vi flera däck som ger dig bra prestanda i förhållande till vad de kostar.

 

Vi har gjort det enkelt att köpa såväl vinter- som sommardäck till Suzuki Swift. Är du osäker på vilka dimensioner det ska vara för att dina sommar- eller vinterdäck till Suzuki Swift ska passa bilen? Du behöver bara uppge bilens registreringsnummer i sökmotorn så listar vi alla sommardäck och vinterdäck till Suzuki Swift som passar. Komplettera gärna med fler sökkriterier om det är några speciella egenskaper som du vill att dina vinter- eller sommardäck till Suzuki Swift ska ha. Några exempel kan vara bästa möjliga våtgrepp eller lågt rullmotstånd.

 

Däckdimensioner till Suzuki Swift

Ett bra sommardäck till Suzuki Swift är Mazzini Eco 307 som bland annat finns att få tag på med dimensionen 175/65R15. Det däcket är verkligen prisvärt. Om du ska beställa ett vinterdäck till Suzuki Swift och vill ha ett välrenommerat däck som toppat många tester rekommenderar vi Continental Ice Contact 3. Pirelli Cinturato All Season är ett bra friktionsdäck till Suzuki Swift.

 

Däckskiftarnas däckhotell finns över hela Sverige

I anslutning till våra Däckskiftarna servicestationer finns praktiska däckhotell. Du kan beställa sommar- och vinterdäck till Suzuki Swift och få dem levererade direkt till ett däckhotell nära dig. De gamla däcken tar vi också gärna hand om till nästa säsong efter det att vi genomfört däckskiftet. Vi förvarar sommar- och vinterdäck till Suzuki Swift under förhållanden som är optimala för gummit i däcken. På så vis håller de längre!