SÖK DÄCK OCH FÄLG

 

Däck och fälgar

 

Tire_yellow.svg  Leverans & montering 78 däckstationer

Tire_yellow.svg  Däck och fälgpaket monterat hem till dörren

Tire_yellow.svg  Passformsgaranti med reg nr

Sommardäck & vinterdäck till BMW X1

 

Hos oss kan du välja mellan många vinterdäck och sommardäck till BMW X1 som är en liten och komfortabel kvalitets-SUV. Hur behagligt det är att köra bilen beror dock mycket på vilka däck du väljer. Välj sommardäck och vinterdäck till BMW X1 från en premiumtillverkare ifall det är viktigt för dig med hög körkomfort. Om däcken har lågt rullmotstånd minskar bullret från vägbanan. Ett riktigt bra sommar- eller vinterdäck till BMW X1 är också konstruerat på ett sådant sätt att du inte känner av ojämnheter i underlaget på samma sätt som när du kör med ett billigt däck.

 

För att du snabbt ska kunna hitta lämpliga vinterdäck och sommardäck till BMW X1 har vi en sökfunktion som listar däck med rätt dimensioner om du anger bilens registreringsnummer. Du kan också söka på däck med specifika egenskaper. Som till exempel sommardäck till BMW X1 med bra våtgrepp och låg bullernivå.

 

Däckdimensioner till BMW X1

Söker du sommardäck till BMW X1 med dimensionen 225/50R17 kan Bridgestone Driveguard vara ett bra alternativ. Michelin har också gjort många bra sommardäck till BMW X1 i serien Primacy. Om det istället är ett högpresterande vinterdäck till BMW X1 du har behov av är Nokian HKPL 9 ett säkert val på skandinaviska vägar. Det är ett dubbdäck men du hittar även vinterdäck till BMW X1 av typen nordiskt friktionsdäck i vårt sortiment.

 

Däckskifte på dina villkor

Vi har servicestationer över hela Sverige, det är bara att komma förbi med dina sommar- eller vinterdäck till BMW X1 så skiftar vi dem medan du väntar. Du har också möjlighet att få däcken levererade direkt till en Däckskiftarna servicestation i din närhet. Det är mycket bekvämt och du sparar även plats hemma i garaget eller var du nu förvarar vinter- och sommardäck till BMW X1 medan du inte använder dem.