SÖK DÄCK OCH FÄLG

 

Däck och fälgar

 

Tire_yellow.svg  Leverans & montering 78 däckstationer

Tire_yellow.svg  Däck och fälgpaket monterat hem till dörren

Tire_yellow.svg  Passformsgaranti med reg nr

Sommardäck & vinterdäck till BMW 2-serie

 

Om du ska köpa nya vinterdäck eller sommardäck till BMW 2-serie kommer du inte att bli besviken på vårt utbud. BMW 2-serie sätter standarden för små lyxbilar men du behöver däck som matchar bilens prestanda för att den ska gå i spinn på allvar. Hos oss hittar du både sommar- och vinterdäck till BMW 2-serie som är som gjorda för en körglad och komfortabel BMW.

 

Du hittar direkt rätt sommar-, allväders-, och vinterdäck till BMW 2-serie med hjälp av vår sökmotor. Du behöver inte kolla upp vilken däckdimension det ska vara om du inte har siffrorna i huvudet. Allt du behöver göra är att uppge din bils registreringsnummer. Har du särskilda krav så använder du sökfiltret. Då listas vinter- och sommardäck till BMW 2-series som motsvarar dina förväntningar och har rätt storlek. Du kan till exempel jämföra sommardäck till BMW 2-serie med högt hastighetsindex och lågt rullmotstånd.

 

Däckdimensioner BMW 2-serie

Michelin Primacy 3 är ett sommardäck till BMW 2-serie som många av vår mest kvalitetsmedvetna kunder väljer och är nöjda med. Pirelli Cinturato P7 är också riktigt bra. Michelin X-Ice 13 är ett tystgående vinterdäck till BMW 2-serie av typen nordiskt friktionsdäck. Om du vill ha ett dubbat vinterdäck till BMW 2-serie kan Continental IceContact 2 ContiSeal vara rätt däck för dig och din BMW. Alla dessa däck finns i bland annat dimensionen 205/55R16. Vi har även allvädersdäck om du inte vill byta däck på våren och hösten.

 

Perfekt balanserade vinterdäck och sommardäck till BMW 2-serie

Slarva inte med själva däckskiftet om du skaffat premiumdäck till din BMW. På en Däckskiftarna drive-in servicestation får du dina vinter- och sommardäck till BMW 2-serie bytta och balanserade med omsorg. Om du vill förvara däcken du byter från under perfekta förhållanden tar vi gärna hand om dem åt dig. Vi har däckhotell i anslutning till våra anläggningar.