Umeå Avion

Stängd för säsongen

Byt däck vid AVION!

Välkommen till Däckskiftarna Umeå Avion! Vi har DROP-IN för däckbyte alla dagar i veckan, ingen tidsbokning behövs. Ni hittar oss på Marknadsgatan 3, vid AVION.

betalsaTre.png

Marknadsgatan 3
90422 Umeå

Öppna i Google Maps
Öppettider
Alla Dagar: 9-18
Datum för öppettider
Vår: 1 april - 15 maj
Höst: 1 oktober - 19 november

Umeå Avion.jpg 

Kontakt

Platschef Anders

Tel: 0736764974
E-post umea@dackskiftarna.se

Däckskiftarna Umeå – Avion

Däckbyten ska göras i god tid! Väntar du för länge med att skifta till nya sommardäck får du räkna med sämre prestanda och högre risk för till exempel vattenplaning. Bra vinterdäck är mycket viktigt när det fryser på.

I Umeå finns vi vid Avion Shopping och det finns många små butiker och flera stora varuhus nära vår Däckskiftarna servicestation. Det är praktiskt att kunna kombinera olika ärenden med däckservice. Du är välkommen närsomhelst under våra öppettider och behöver inte göra en tidsbokning i förväg.

Tjänster hos Däckskiftarna vid Avion i Umeå

På vår servicestation vid Avion i Umeå kan vi hjälpa dig med flera olika typer av däckservice:

  • Däckbyte

  • Balansering

  • Omläggning

  • Däckhotell

Flera av tjänsterna kan kombineras för ett ännu bättre pris.

Däckbyte

Behöver du byta däck på en personbil, lätt lastbil eller ett släp så tar vi hand om det medan du väntar på vår anläggning vid Avion i Umeå.

Balansering

Balansering är en viktig procedur som innebär att däcken analyseras med hjälp av en maskin i syfte att se om de har rätt balans i förhållande till varandra. Balanserade däck slits symmetriskt och du behöver inte byta lika ofta. En annan fördel är att körkomforten höjs eftersom bilen kommer att skaka mindre än när däcken är obalanserade.

Omläggning

Om du köpt ett par nya däck eller vill byta fälgar på däck du redan har behöver du göra en omläggning. Vi har allt som behövs för att kunna montera däck på fälgar snabbt och till ett bra pris.

Däckhotell i Umeå – Avion

Däck tar upp en hel del plats och är tunga att lyfta i och ur bilen. Om du vill slippa allt handhavande kan du lämna däcken som blir över efter ett däckskifte på vårt däckhotell. Det är inte bara praktiskt utan det är bättre för däcken att förvaras under de förhållanden vi har på hotellet än i ett garage eller ett källarförråd.

Köp nya däck och fälgar hos Däckskiftarna

Vi har en välsorterad butik med allt du kan tänkas behöva i fråga om däck och fälgar. Du som letar efter vinterdäck, med eller utan dubbar, som tar fram det bästa i en premiumbil kommer att hitta vad du söker. Vi har även riktigt prisvärda däck från pålitliga tillverkare som toppat oberoende tester. Vårt utbud av fälgar är också stort nog för att du ska kunna hitta fälgar med rätt utseende, vikt och dimensioner till ditt fordon. En service vi erbjuder är leverans till Däckskiftarnas station i Umeå vid Avion. Då får du dessutom gratis frakt.