Stockholm Värmdö köpcentrum

Stängd för säsongen
Stationen öppnar 15 oktober

 

 

Välkommen till Däckskiftarna Värmdö Köpcentrum! Vi har DROP-IN för däckbyte alla dagar i veckan, ingen tidsbokning behövs. Ni hittar oss på Fenixväg 4-14 vid Clas Ohlson intill Värmdö köpcentrum.

Fenixväg 4-14
134 44 Gustavsberg

Personbil / Släp  450 kr
SUV / Lätt lastbil  550 kr
Manuell domkraft  650 kr
13-16"  95 kr / hjul
17-18"  110 kr / hjul
19-22"  125 kr / hjul
13-16"  365 kr / hjul ink gummi ventil
17-18"  480 kr / hjul ink gummi ventil
19-22"  595 kr / hjul ink gummi ventil
Utvändig / Ventilbyte  250 kr
Invändig  550 kr
Fälgtätning / Slipning  650 kr
Personbil  1.300 kr / säsong
SUV / Lätt lastbil  1.500 kr / säsong
I däckförvaring ingår alltid däckskifte och däcktvätt
Öppettider
Måndag - Torsdag:8-20
Fredag: 8-18
Lördag - Söndag: 9-18
Datum för öppettider
Vår: 18 mars - 19 maj
Höst: 15 oktober - 15 december

varmdo_kopcentrum-e1553947420736.jpg

betalsaett.png

Kontakt

Platschef Filippa

Tel: 08-121 480 48
Mejladress varmdokopcentrum@dackskiftarna.se


Däckskiftarna Värmdö Köpcentrum vid McDonald's

Om du befinner dig på Värmdö är du välkommen till oss på Däckskiftarna för all tänkbar däckservice. Vår anläggning ligger vid Värmdö Köpcentrum, nära McDonald's. Kör förbi om det är läge för byte till sommar- eller vinterdäck, eller om du har köpt nya däck som ska monteras. Du behöver inte boka en tid i förväg, utan besök oss när du ändå har andra ärenden att uträtta i Värmdö Köpcentrum.

Service som erbjuds på vår anläggning vid Värmdö Köpcentrum

På Däckskiftarnas anläggningar kan du få heltäckande däckservice. Det innebär att vi hjälper dig om du har behov av:

  • Byte av däck på bil, släp och lätt lastbil

  • Däckbalansering

  • Omläggning och montering av däck 

  • Förvaring av däck på vårt däckhotell

  • Punkteringslagning

Byte av däck

Om det är dags att byta till nya vinter- eller sommardäck får du snabb och billig service på vår anläggning vid Värmdö Köpcentrum, nära McDonald's.

Däckbalansering

Du ska inte köra med däck som är dåligt balanserade. Det kommer att leda till att bilen skakar och vibrerar, samtidigt som däcken slits ojämnt och kan behöva bytas i förtid. Vi gör en noggrann analys med hjälp av avancerad utrustning och om det behövs balanserar vi däcken med hjälp av vikter.

Omläggning och montering av däck

Att montera däck med fälg är inte svårt men om du har däck du vill montera på nya fälgar så kan du få hjälp med det också av oss på Däckskiftarna.

Däckhotell på Värmdö

I anslutning till våra servicestationer hittar du däckhotell. Där är temperaturen och förutsättningarna anpassade utifrån vad som som är bra för gummit i däcken. Om de utsätts för solljus, fel temperatur och snabba temperaturväxlingar så påverkas däcken negativt. Det är dessutom väldigt praktiskt att låta förvara däcken där du genomför däckskiften. Däckbyte och tvätt ingår när du checkat in dem på vårt däckhotell vid Värmdö Köpcentrum. /b>

Punkteringslagning

Punktering är något de flesta fordonsägare råkar ut. Ju snabbare du kommer till oss med ett punkterat däck desto större chans har vi att hjälpa dig innan skadan på däcket är så omfattande att det behöver bytas.

Beställ nya däck och fälgar hos Däckskiftarna

Från Däckskiftarna kan du beställa både däck och fälgar. Vi samarbetar med flera av de bästa tillverkarna i världen och kan erbjuda kvalitetsdäck i flera prisklasser. Söker du fälgar i en speciell finish hittar du även det hos oss. Använder du vår sökmotor går det fort att hitta bra däck även om du har ett fordon med ovanliga däckdimensioner eller särskilda krav på däckens egenskaper. Om du tänker låta oss genomföra däckskiftet på vår servicestation vid Värmdö Köpcentrum kan du beställa däck och få dem skickade dit. Då slipper du hantera däcken.