Stockholm Vällingby

Öppen för säsongen
Stänger 5 december

Välkommen till Däckskiftarna Vällingby! Vi har DROP-IN för däckbyte alla dagar i veckan, ingen tidsbokning behövs. Ni hittar oss på Siktgatan 11a vid Coop Forum.

betalsaTre.png

Siktgatan 11a
162 50 Vällingby

Öppna i Google Maps
Personbil / Släp  350 kr
SUV / Lätt lastbil  400 kr
Manuell domkraft  650 kr
13-16"  85 kr / Hjul
17-18"  100 kr / Hjul
19-22"  150 kr / Hjul
13-16"  355 kr / Hjul ink ventil
17-18"  470 kr / Hjul ink ventil
19-22"  620 kr / Hjul ink ventil
Personbil  1.250 kr / Ink däckskifte
SUV / Lätt lastbil  1.450 kr / Ink däckskifte
Personbil  1.350 kr
SUV / Lätt lastbil  1.550 kr
Öppettider
Måndag - Torsdag: 8-20
Fredag 8-18
Lördag- Söndag (samt röda dagar): 9-18
Avvikande öppettider
Fredag 2 april fram till 5 april
Öppet mellan 09-18
Datum för öppettider
Vår: 19 mars - 9 maj
Höst: 15 oktober - 5 december

Utlämning av däck

Behöver du få ut dina förvarade däck? 
Vänligen maila till vallingby@dackskiftarna.se

Vinsta Vällingby.jpg

Kontakt

Platschef Jaro

Tel: 073-770 53 17
E-post vallingby@dackskiftarna.se

Däckskiftarna Coop Vällingby

Välkommen till Däckskiftarnas servicestation i Vällingby om du vill ge din bil ett prestandalyft med nya däck eller en estetisk förbättring med nya fälgar.

I Vällingby hittar du oss mellan Willys och Stora Coop Vinsta. Du kan passa på att storhandla medan vi byter däck eller utför annan däckservice som du har behov av. Du behöver inte boka en tid hos oss i förväg utan det är bara att komma förbi under våra öppettider så hjälper vid dig medan du väntar eller går och handlar.

Det här kan vi hjälpa dig med på Däckskiftarna vid Coop Vällingby

På vår servicestation i Vällingby kan vi erbjuda professionell däckservice till riktigt bra pris inom följande områden:

  • Byte av däck på de flesta fordon

  • Balansering av däck

  • Omläggning

  • Däckhotell

Vi har förmånliga paketpriser för dig som väljer flera tjänster.

Byta däck i Vällingby

Vi kan skifta däck på personbilar, SUV:ar, lättare transportfordon samt släp. Vår personal är experter på däckbyten och vi gör det snabbt och billigt.

Balansering

Att köra på däck som inte är perfekt balanserade sliter dels extra mycket på själva däcken men också på upphängnings- och styrkomponenterna i bilen. Vi har utrustningen som krävs vid balansering av däck och kan garantera ett mycket bra resultat. En annan fördel med att låta oss balansera däcken är att bilen blir skönare att köra, då det blir mindre vibrationer när du kör.

Omläggning

Under en däckomläggning monteras däck på nya fälgar. Kanske för att du beställt nya däck men vill fortsätta att använda fälgar som du redan har. Balansering ingår när du gör en omläggning på vår anläggning vid Coop Vällingby. 

Däckhotell

Däck slits faktiskt under förvaring, om de inte hålls under rätt förhållanden. Det beror på att gummiblandningen som däcken består av är känslig för omgivningen. Är det till exempel stora temperaturskillnader så slits de snabbare än när däcken förvaras under jämna temperaturförhållanden, som på vårt däckhotell i Vällingby. Sen är det skönt att slippa handskas med de gamla däcken efter ett däckbyte. Många har också svårt att hitta plats för däck i hemmet.

Köp nya fälgar och däck med leverans till servicestationen i Vällingby

Är du på jakt efter säkra vinterdäck eller billiga sommardäck med lågt rullmotstånd? Vi har en välsorterad butik med däck och fälgar för alla behov. Du hittar snabbt modeller med önskade egenskaper och rätt dimensioner. Det är bara att använda filtren i vår sökmotor så får du upp en lista över de däck som motsvarar dina kriterier. Du kan få din beställning levererad direkt till Däckskiftarnas servicestation vid Coop Vällingby.