Stockholm Port 73

Öppen för säsongen
Stänger 17 december

Välkommen till Däckskiftarna Port 73! Vi har DROP-IN för däckbyte alla dagar i veckan, ingen tidsbokning behövs. Ni hittar oss på Nynäsvägen 21 vid Port 73.

betalsaTre.png

Nynäsvägen 21
136 47 Haninge

Öppna i Google Maps
Personbil / Släp  395 kr
SUV / Lätt lastbil  495 kr
Manuell domkraft  595 kr
 75 kr / Hjul
 125 kr / Hjul monterade på bil
Personbil  995 kr / Säsong
SUV / Lätt lastbil  1.095 kr / säsong
13-16"  300 kr / Hjul ink ventilbyte
17-18"  400 kr / Hjul ink ventilbyte
19-22"  500 kr / Hjul ink ventilbyte
Utvändig / Ventilbyte  250 kr
Invändig  550 kr
Öppettider
Måndag - Torsdag: 8 - 20
Fredag - Söndag: 8 -17
Datum för öppettider
Vår: 15 mars - 16 maj
Höst: 15 oktober - 17 december

Däckskiftarna Port 73

Är det dags att byta till sommardäck eller vinterdäck? Vi på Däckskiftarna vid Port 73 löser det snabbt och billigt. Att ha bra däck är en säkerhetsfråga och viktigt för dig som värdesätter hög körkomfort.

I Haninge hittar du en Däckskiftarna servicestation vid köpcentret Port 73. Här är det också nära till Willys och flera andra butiker. Kombinera ett besök hos med shopping så får du mycket gjort. Ett däckbyte innebär dock inte att du behöver fördriva en massa tid, utan det går fort och det är sällan köer hos oss. Du kan komma på drop-in när det passar dig.

Tjänster hos Däckskiftarna vid Port 73

Vi på Däckskiftarna erbjuder flera olika typer av däckservice på vår anläggning vid Port 73 i Haninge. Kom till oss om du har behov av någon av följande tjänster:

  • Däckskifte

  • Balansering

  • Omläggning

  • Däckhotell

  • Lagning av punktering

Däckskifte

Att byta hjul går fort om du låter oss på Däckskiftarna genomföra det. Våra medarbetare byter inte bara däck på personbilar utan du som har en SUV, ett lättare transportfordon eller släp som behöver nya däck är också välkommen till oss.

Balansering

Däck kommer inte till sin rätt ifall de inte är perfekt balanserade. Allt för ofta ser vi hur däck slitits ut i förtid för att de inte balanserat ordentligt. Balansering löser också problem med däck som vibrerar och som tycks vilja dra i en viss riktning.

Omläggning

När vi genomför omläggning av däck monterar vi dem på de fälgar du vill att de ska sitta på. Balansering ingår alltid när vi på Däckskiftarna vid Port 73 lägger om däck.

Däckhotell i Haninge vid Port 73

Vårt däckhotell har det som behövs för att vi ska kunna förvara dina däck under perfekta förhållanden när du inte kör med dem. Det är bekvämt att inte behöva ta med däck hem efter ett däckbyte och du sparar naturligtvis en del plats på det också.

Lagning av punktering

Skulle du råka ut för en punktering och befinner dig i närheten av Haninge ska du komma direkt till oss på Däckskiftarna så lagar vi den.

Köp däck och fälgar hos Däckskiftarna

Vi säljer sommardäck och vinterdäck från de ledande tillverkarna till riktigt bra priser. Ange din bils registreringsnummer och vad du har för önskemål på däcken så listas alla passande modeller automatiskt. Du kan ange vår servicestation vid Port 73 som leveransadress, då bjuder vi dessutom på frakten.