Stockholm Bro

Stängd för säsongen

Välkommen till Däckskiftarna Bro Handelsplats! Vi har DROP-IN för däckbyte alla dagar i veckan, ingen tidsbokning behövs. Ni hittar oss på Klövtorpsvägen 1.

betalsaTre.png

Klövtorpsvägen 1
197 40 Bro

Öppna i Google Maps
Personbil  295 kr
SUV / Lätt lastbil  395 kr
Manuell domkraft  595 kr
13-16"  75 kr
17-18"  100 kr
19-22"  125 kr
Personbil  850 kr
SUV / Lätt lastbil  950 kr
13-16"  355 kr
17-18"  405 kr
19-22"  470 kr
Öppettider
Måndag - Torsdag: 8-20
Fredag: 8-18
Lördag - Söndag: 9-18
Avvikande öppettider
Helgdagar samt Röda dagar 09:00-18:00
Datum för öppettider
Vår: 18 mars - 5 maj
Höst: 18 oktober - 5 december

Bro.jpg

Kontakt

Platschef George

Tel: 0769470221
E-post bro@dackskiftarna.se

Däckskiftarna Bro

Byt till nya däck i god tid innan du enligt lag är tvungen att skifta till sommar- eller vinterdäck. Du ska också byta däck om de gamla börjar bli så pass slitna att greppet har försämrats. Hur säker din bil är beror väldigt mycket på däcken.

I Bro hittar du Däckskiftarnas servicestation på Klövtorpsvägen alldeles vid Willys, Plantagen och flera andra varuhus. Välkommen hit på däckservice medan du själv passar på att göra andra ärenden. Det behövs inga tidsbokningar utan du kan komma hit spontant när det passar.

Tjänster hos Däckskiftarna i Bro

Hos oss i Bro kan du få hjälp med flera olika slags däckservice, kom hit om det är dags för:

  • Däckbyte

  • Balansering

  • Omläggning

  • Däckhotell

  • Punkteringslagning

Däckbyte

Vi byter däck på både personbilar och lätta transportfordon. Vi gör det ofta både snabbare och billigare än en vanlig verkstad.

Balansering

Balansering är mycket viktigt om du vill att däcken ska komma till sin rätt. Vi ser ofta att däck måste bytas ut i förtid på grund av att de inte slitits symmetriskt, vilket orsakas av att de är obalanserade. När vi fastställer behovet av balansering har vi en maskin till vår hjälp då det är precisionsbedömningar det handlar om. Däckbalansering har ofta en stor och positiv effekt på körkomforten eftersom det skakar mindre efteråt, särskilt när du kör i högre hastighet.

Omläggning

Hos Däckskiftarna i Bro kan du montera däcken på nya fälgar som en del av ett däckbyte. Priset för omläggning beror på däckens dimensioner. Balansering ingår när du låter oss lägga om dina däck.

Däckhotell i Bro

Nu behöver du inte ha en däckuppsättning du inte kör med hemma i väntan på nästa byte till sommar- eller vinterdäck. Låt oss förvara dem åt dig så sparar du både plats och tid, eftersom du inte behöver ta med dig däcken du byter från hem igen efter ett däckskifte. Att ha däcken på vårt däckhotell är också en bra idé om du vill att de ska hålla så länge som möjligt. Vi förvarar dem under förhållanden som är optimala.

Punkteringslagning

Det är värt att låta oss laga en punktering istället för att byta ut däcket. Ju snabbare du kommer hit desto lättare är det för oss att laga däcket.

Köp nya däck och fälgar hos Däckskiftarna

Här i vår butik kan du hitta däck som fått högsta betyg i oberoende tester. Sortimentet är stort och våra priser är riktigt bra. Vill du ha snygga aluminiumfälgar med samma formspråk som din bil, sommardäck med bra grepp och lågt rullmotstånd eller tysta vinterdäck med dubbar? Vi har alla typer av däck och fälgar och du hittar rätt snabbt genom att använda vår sökfunktion. Du kan lista däck utifrån deras pris, dimensioner och egenskaper. Vi bjuder på frakten om du anger vår servicestation i Bro som leveransadress.