Skövde

Stängd för säsongen

Välkommen till Däckskiftarna Skövde! Vi har DROP-IN för däckbyte alla dagar i veckan, ingen tidsbokning behövs. Ni hittar oss på Norra Metallvägen 7.

betalsaTre.png

Norra Metallvägen 7
541 39 Skövde

Öppna i Google Maps
Personbil / Släp  295 kr
SUV / Lätt lastbil  345 kr
Manuell domkraft  500 kr
13-16"  75 kr / Hjul
17-18"  85 kr / Hjul
19-22"  100 kr / Hjul
13-16"  275 kr / hjul
17-18"  300 kr / hjul
19-22"  350 kr / hjul
Öppettider
Måndag - Torsdag: 9-19
Fredag - Söndag (Samt röda dagar): 9-17
Avvikande öppettider
Slutdatumet kan variera +-3 dagar beroende på kundbelastning, vänligen kontakta station vid osäkerhet mot slutet av säsongen.
Datum för öppettider
Vår: 19 mars - 2 maj
Höst: 20 oktober - 4 december

Utlämning av däck

Behöver du få ut dina förvarade däck? 
Vänligen maila till skovde@dackskiftarna.se

Skövde.jpg

Kontakt

Platschef Theo

Tel: 073-724 57 22
E-post skovde@dackskiftarna.se

Däckskiftarna – Skövde

Gör ett besök hos oss på Däckskiftarna i Skövde om du har behov av att byta däck eller om det är något annat du behöver hjälp med när det gäller fälgar eller däck. Att byta till nya däck är ett effektivt sätt att förhöja körkomforten och bilens prestanda.

Vi håller till på Norra Metallvägen, norr om Skövde på väg mot Södra Rud. Rusta, Överskottsbolaget, MediaMarkt och flera andra stora varuhus finns i närheten. Många av våra kunder kombinera ett stopp för däckservice hos oss på Däckskiftarna med att göra andra ärenden. Du måste inte ha bokat en tid för att få hjälp hos oss utan det är drop-in som gäller. Välkommen hit när det passar dig!

Det här kan vi hjälpa dig med på Däckskiftarna i Skövde

Personalen på vår anläggning i Skövde har erfarenhet av flera olika typer av däckservice och kan ta hand om din bil om du har behov av något av följande:

  • Byte av däck

  • Däckbalansering

  • Omläggning av däck på nya fälgar

  • Däckhotell

  • Lagning av punktering

Byte av däck i Skövde

Du är välkommen till oss när det är dags att byta från sommar- till vinterdäck eller från vinterdäck till sommardäck på våren. Vi har låg priser och skiftar däcken på personbilar, SUV:ar, släp och lätta lastbilar medan du väntar. 

Däckbalansering

Om däcken du kör med är dåligt balanserade så brukar det märkas på att de vibrerar mer när du kör i lite högre hastighet. I värsta fall kan bilen ta skada och däcken slitas ut i förtid. En däckbalansering ger dig en bättre körupplevelse. På vår servicestation i Skövde har vi den utrustning som behövs för att kunna utföra en mycket noggrant avvägd balansering av dina däck.

Omläggning av däck

När man lägger om däck monterar man dem på en ny fälg. Det är svårare än att bara byta hjul (alltså däck + fälg). När du låter oss på Däckskiftarna lägga om däck så ingår balansering.

Däckhotell

Kom med dina däck till vårt däckhotell i Skövde, vi kan också behålla däcken som blivit över efter ett däckskifte hos oss så att du ha dem redo när det är dags att köra på dem igen. Ett däckhotell är inte bara praktiskt utan däcken behåller sina goda egenskaper längre om de förvaras under bra förhållanden.

Lagning av punktering

Kom direkt till oss på Däckskiftarna i Skövde om du råkat ut för en punktering. Det är inte kul när det händer men vi kan laga en punktering snabbt och billigt.

Beställ nya däck och fälgar till servicestationen i Skövde

Du kan beställa däck och fälgar i vår butik online. Även du som är ute efter däck med speciella egenskaper eller med en dimension som inte är så vanlig kommer att hitta dem i vårt stora utbud. Vi har riktigt bra priser och vi bjuder dessutom på frakten om du väljer att få din beställning skickad direkt till oss i Skövde.