Skellefteå Solbacken

Stängd för säsongen

Byt däck vid Solbackens Handelsområde!

Välkommen till Däckskiftarna Skellefteå Solbacken! Vi har DROP-IN för däckbyte alla dagar i veckan, ingen tidsbokning behövs.

betalsaTre.png

Varugatan 12
931 76 Skellefteå

Öppna i Google Maps
Personbil / Släp  349 kr
SUV / Lätt lastbil  399 kr
Manuell domkraft  499 kr
13-16"  75 kr / hjul
17-18"  85 kr / hjul
19-22"  95 kr / hjul
13-16"  225 kr / hjul
17-18"  275 kr / hjul
19-22"  350 kr / hjul
Personbil  750 kr / Däckhotell med däckskifte
SUV / Lätt lastbil  850 kr / Däckhotell med däckskifte
Utvändig / Ventilbyte  250 kr
Invändig  400 kr
Personbil  549 kr
SUV / Lätt lastbil  599 kr
Personbil  999 kr / Däckhotell med däckskifte, balansering, däcktvätt
SUV / Lätt lastbil  1.099 kr / Däckhotell med däckskifte, balansering, däcktvätt
Vänligen plocka fram ev. låsnyckel samt extra hjulbultar innan besöket hos oss för snabbare service.
Öppettider
Måndag - Fredag: 8-20
Lördag - Söndag: 9-18
Datum för öppettider
Vår: 1 april - 15 maj
Höst: 1 oktober - 4 november
Vi har öppet alla dagar även på helgdagar.

Vår däckverkstad finns på Solbackens handelsområde brevid Intersport, välkommen till oss på ett drop-in däckbyte!


Utlämning av däck

Behöver du få ut dina förvarade däck?
Vänligen maila till Skelleftea@dackskiftarna.se

Skellefteå.jpg

Kontakt

Tel: 076 779 35 19
E-post skelleftea@dackskiftarna.se

Däckskiftarna Skellefteå Solbackens handelsområde

Att byta till nya däck i god tid är viktigt för din körupplevelse och påverkar även hur säkert och ekonomiskt du kan framföra ditt fordon. På vår anläggning i Skellefteå vid Solbackens handelsområde kan du få hjälp med det mesta som gäller däck. På Solbackens handelsområde, som faktiskt utsetts till Sveriges fjärde bästa handelsområde, hittar du över 20 butiker. Många av våra kunder passar på att fika eller handla och göra andra ärenden medan vi ger däckservice. Området ligger vid E4:an, nära Skellefteå centrum.

På en Däckskiftarna servicestation måste du inte boka en tid utan det är bara att komma förbi när det passar dig. Oftast kan vi hjälpa dig direkt.

Detta kan du få hjälp med hos Däckskiftarna i Skellefteå

I Skellefteå, vid vår servicestation i anslutning till Solbackens handelsområde, erbjuder vi bland annat följande tjänster och service:

  • Byte av däck på personbil, släp och lätt lastbil

  • Däckbalansering

  • Omläggning och montering av däck 

  • Däckhotell

  • Punkteringslagning

Byte av däck

De flesta som har rätt utrustning klarar av att byta däck på en bil. Men att låta oss ta hand om ett däckskifte är väldigt smidigt och vi kan göra det billigt eftersom det går så snabbt.

Däckbalansering

Att köra med däck som är ordentligt balanserade borde vara en självklarhet. Det gör att däcken slits jämnare och påverkar även slitaget på andra delar av bilen. Balanserade däck är skönare att köra med eftersom de skakningar och vibrationer du annars kan uppleva försvinner. Balanserar du däcken hos Däckskiftarna på Solbackens handelsområde i Skellefteå kan du även sänka dina bränslekostnader. Däckbalansering ingår alltid vid byte av däck.

Omläggning och montering av däck

Däckomläggning innebär att vi monterar nya däck på fälgar (antingen nya eller dina gamla). När det är klar monteras de på bilen. Omläggning av däck är inget man kan göra själv utan det krävs att en fackman med utrustning genomför arbetet.

Däckhotell i Skellefteå

På vår Däckskiftarna servicestation i Skellefteå kan du checka in dina sommar- eller vinterdäck på däckhotell. Det är väldigt praktiskt att slippa ha däcken hemma i förrådet eller garaget och bara komma förbi när det är dags för däckskifte. Dessutom kan du vara trygg i att dina däck förvaras under förhållanden som göra så att gummit behåller sina fina egenskaper så länge som möjligt. Du har tillgång till däcken när du vill och de är försäkrade hos oss.

Punkteringslagning

Även om du bara råkat ut för en mindre punktering är det lika bra att ta tag i det direkt. Så länge den inre strukturen är oskadad brukar det löna sig att laga en punktering hos oss på Däckskiftarna, istället för att byta till ett nytt däck.

Beställ nya däck och fälgar hos Däckskiftarna

Beställ gärna däck eller fälgar hos oss på Däckskiftarna. Vi har allt från pålitliga och billiga däck till påkostade modeller från premiumtillverkare. Många av våra kunder uppskattar att det är möjligt att beställa däck hos oss och få dem skickade direkt till en av våra servicestationer, som anläggningen på Solbackens handelsområde i Skellefteå.