Linköping Tornby

Öppen för säsongen
Stänger 12 december

Byt däck vid i-Huset i Tornby!
Välkommen till Däckskiftarna Tornby! Vi har DROP-IN för däckbyte alla dagar i veckan, ingen tidsbokning behövs. Ni hittar oss på Västra Svedengatan 20, vid norra kundparkeringen vid i-Huset i Tornby.

betalsaTre.png

Västra Svedengatan 20
581 28 Linköping

Öppna i Google Maps
Personbil / Släp  399 kr
SUV / Lätt lastbil  449 kr
Manuell domkraft  549 kr
13-16"  85 kr / hjul
17-18"  85 kr / hjul
19-22"  100 kr / hjul
13-16"  300 kr / hjul inkl. ventil
17-18"  350 kr / hjul inkl. ventil
19-22"  400 kr / hjul inkl. ventil
Utvändig / Ventilbyte  250 kr
Fälgtätning / Slipning  400 kr
Vänligen plocka fram ev. låsnyckel samt extra hjulbultar innan besöket hos oss för snabbare service.
Öppettider
Måndag - Torsdag: 8-20
Fredag: 8-18
Lördag - Söndag: 9-18
Datum för öppettider
Vår: 15 mars - 9 maj
Höst: 15 oktober - 12 december

Linkoping.jpg 

Kontakt

Platschef Daniel

Tel: 076-021 10 78
E-post tornby@dackskiftarna.se

Däckskiftarna Linköping Tornby

Det är viktigt att byta däck innan de börjat tappa i prestanda på grund av slitage. I norra Linköping har vi en servicestation i Tornby, där vi är granne med i-Huset. Även ICA Maxi, IKEA och en mängd mindre butiker finns i närheten. Tornby köpcentrum räknas som ett av Sveriges största, så det finns mycket att hitta på medan du får däcken fixade. Men det är inte så att du måste sysselsätta dig medan du väntar på däckservice, vi brukar kunna hjälpa dig direkt och ett däckskifte tar inte lång tid. Tidsbokning är inte nödvändigt på vår station i Tornby utan vi har drop-in tider, alla dagar i veckan.

Det här erbjuder vi på vår servicestation i Linköping Tornby

Vår personal i Linköping Tornby kan det mesta när det gäller däck och fälgar. Här är ett antal tjänster vi utför medan du väntar:

  • Däckbyten på de flesta fordon

  • Balansering av däck

  • Omläggning av däck på ny fälg

  • Förvaring av däck på däckhotell

  • Lagning av punkterade däck

Däckbyten

Att byta däck är för de flesta ett fullt görbart projekt men det är väldigt bekvämt att låta oss på Däckskiftarna ta hand om bytet, så att du får tid över till annat och slipper smutsa ner dig. Vi är så snabba på däckskiften att vi kan ta ett riktigt lågt pris för tjänsten.

Balansering

Om dina däck slits ojämnt och det skakar när du kör beror det förmodligen på att de är inte är ordentligt balanserade. Det kan vi rätta till på vår servicestation i Linköping Tornby. Balanserade däck har stor effekt på bilens prestanda.

Omläggning

Med omläggning menar vi arbetet med att montera däck på nya fälgar. Kanske för att du vill byta ut dina gamla fälgar eller för att du tänker använda dina befintliga fälgar efter att du köpt nya däck. Balansering ingår vid omläggning av däck hos oss på Däckskiftarna i Tornby.

Förvaring av däck på däckhotell

Checka in dina däck på vår anläggning i Linköping Tornby så har du dem förvarade under perfekta förhållanden tills det är dags att köra på dem igen. Däck åldras även när du inte kör på dem och det går snabbare om de utsätts för temperaturväxlingar. Däckhotell är en platsbesparande service som gör att du inte behöver tänka på dina däck överhuvudtaget.

Lagning av punkterade däck

Punktering är aldrig kul men om du tar dig till oss i Tornby direkt när olyckan varit framme så kan vi ofta laga däcket.

Beställ nya fälgar och däck hos oss på Däckskiftarna 

I vår butik på nätet hittar du däck och fälgar till bra priser. Vi har allt från riktigt billiga kvalitetsdäck till premiumprodukter för dig med en påkostad bil. Ange ditt registreringsnummer och vad du har för krav på dina nya däck så får du upp många alternativ i sökmotorn. Ditt köp kan levereras direkt till servicestationen i Linköping Tornby.