Falun

Stängd för säsongen

Byt däck vid Majoren köpcentrum!

Välkommen till Däckskiftarna Falun! Vi har DROP-IN för däckbyte alla dagar i veckan, ingen tidsbokning behövs. Ni hittar oss på Trossvägen 8 på Majoren köpcentrums kundparkering vid ÖoB, Rusta, Jysk, m.m.

betalsaTre.png

Trossvägen 8
791 40 Falun

Öppna i Google Maps
Personbil / Släp  349 kr
SUV / Lätt lastbil  399 kr
Manuell domkraft  549 kr
13-16"  75 kr / hjul
17-18"  75 kr / hjul
19-22"  100 kr / hjul
13-16"  250 kr / hjul inkl. ventil
17-18"  300 kr / hjul inkl. ventil
19-22"  400 kr / hjul inkl. ventil
Utvändig / Ventilbyte  250 kr
Fälgtätning / Slipning  400 kr
Vänligen plocka fram ev. låsnyckel samt extra hjulbultar innan besöket hos oss för snabbare service.
Öppettider
Måndag - Torsdag: 8-20
Fredag: 8-18
Lördag - Söndag: 9-18
Datum för öppettider
Vår: 21 mars - 9 maj
Höst: 15 oktober - 5 december

Falun.jpg 

Kontakt

Platschef Nisrin

Tel: 072-449 56 72
E-post falun@dackskiftarna.se

Däckskiftarna Falun

Om du vill ha hög körkomfort, säkert grepp och korta bromssträckor är det viktigt att du inte väntar för länge med att byta däck och att de är väl balanserade. I Falun hittar du en Däckskiftarna servicestation vid Majoren köpcentrum, där vi kan hjälpa dig med det. Där finns flera stora varuhus och butiker, till exempel Granngården, Överskottsbolaget och Arken Zoo, alldeles nära vår anläggning. Passa på att gör ärenden under tiden som vi byter däcken på din bil. Du måste inte boka tid hos oss i förväg utan det är bara att dyka upp när du vill, vi har öppet alla dagar i veckan och kan erbjuda däckservice medan du väntar.

Det här kan du få hjälp med på Däckskiftarna i Falun

Vi är experter på däck och kan erbjuda hjälp med följande på vår servicestation i Falun:

  • Däckbyten på personbilar, lätt lastbil och släp

  • Däckbalansering

  • Omläggning av däck 

  • Förvaring på däckhotell

  • Lagning av däck som fått punktering

Däckbyte

Ett däckbyte går väldigt fort på vår anläggning i Falun. Att vi gör det snabbt är en av anledningarna till att vi kan byta däck riktigt billigt.

Däckbalansering

Dåligt balanserade däck slits ojämnt och du kan behöva byta ut dem i förtid vilke innebär att de blir onödigt dyra att äga. En däckbalansering leder också till förbättrad körkomfort eftersom det blir mindre skakningar och vibrationer.

Omläggning

Att lägga om däck innebär att vi monterar dem på fälgar. Det behöver göras när du köper nya däck och när du vill byta från en uppsättning fälgar till en annan. Omläggning är mer komplicerat än ett däckskifte och inget man ska försöka sig på, på egen hand. På vår servicestation i Falun går däckomläggning snabbt och smidigt. Balansering ingår vid omläggning.

Förvaring av däck på däckhotell

Det finns flera fördelar med att ha däck på däckhotell. Den kanske mest uppenbar är att du slipper ha dem hemma i källaren eller garaget. Däck tar en hel del plats och dessutom påverkas gummit av bland annat temperaturskillnader. Vi förvarar dina däck under idealiska förhållande så att de ska bevara sina fina egenskaper så länge som möjligt. Du har tillgång till dem när du vill och de är givetvis försäkrade.

Lagning av punkterade däck

En punktering kan förvärras om du inte gör något åt den direkt. Har du fått punktering i eller i närheten av Falun är det bara att komma till oss så lagar vi däcket.

Beställ fälgar och däck direkt till servicestationen

Vi erbjuder inte bara däckservice utan säljer även däck och fälgar till väldigt konkurrenskraftiga priser. Utbudet är stort och du hittar snabbt de däck du behöver genom vår sökmotor. Det gäller oavsett om du är ute efter till exempel allvädersdäck med bästa möjliga våtgrepp eller billiga sommardäck från en pålitlig tillverkare. Du kan skicka däcken direkt till vår servicestation i Falun så slipper du stuva in dem i bilen och ta med dem till oss när det är dags för däckskifte.