HITTA DÄCK & FÄLG TILL DIN BIL

 

Vinterdäck för alla väder

 

Tire_yellow.svg  Hemleverans

Tire_yellow.svg  Snabb kundservice

Tire_yellow.svg Fri frakt vid leverans till station

Sommardäck och vinterdäck till Volvo V70

Volvo V70 är en extremt mångsidig bil och vi rekommenderar att du satsar på sommardäck och vinterdäck till Volvo V70 med goda allround-egenskaper. Bra grepp är en grundförutsättning för att du ska kunna köra säkert. Genom att välja kvalitetsdäck från en pålitlig tillverkare sänker du även rullmotståndet vilket ger lägre bränsleförbrukning och högre körkomfort. Oavsett vad för typ av däck du behöver till din Volvo V70 har du stora chanser att hitta dem här hos oss på Däckskiftarna.

Med vår avancerade sökmotor är det mycket enkelt att hitta både vinterdäck och sommardäck till Volvo V70. Fyll i vad du har för registreringsnummer eller vilken variant av Volvo V70 du kör så hittar vi däcken med rätt storlek åt dig. Du kan även filtrera på andra egenskaper du vill att däcken ska ha samt vilket prisspann du har för dina nya däck till Volvo V70.

Däckdimensioner till Volvo V70

Pirelli Cinturato P7 med dimensionen 205/60R16 är ett exempel på ett bra sommardäck till Volvo V70 III, en klassisk kombi gjord för bland annat familjer med höga krav på både säkerhet och komfort. Gislaved NordFrost 200 är ett säkert och prisvärt vinterdäck till Volvo V70. Du hittar även vinterdäck till Volvo V70 av friktionstyp här på Däckskiftarna. De är ett bra val om du mest kör i stadstrafik på vintern.

Checka in däcken till din Volvo V70 på vårt däckhotell

Volvo V70 är en mycket bekväm bil och om det är en av anledningarna till att du kör den kommer du att uppskatta våra däckhotell som finns över hela landet. Där kan du förvara däcken under idealiska förhållanden när du inte kör på dem. När du beställer vinterdäck eller sommardäck till Volvo V70 kan du få dem levererade till en av våra servicestationer. Där byter vi både sommar- och vinterdäck till Volvo V70 medan du väntar.