Sommardäck & vinterdäck till Toyota RAV4

 

Behöver du nya vinterdäck eller sommardäck till Toyota RAV4? Här hittar du ett stort urval från pålitliga tillverkare. Toyota RAV4 är en hyllad lyxhybrid med mycket karaktär! Om du verkligen vill känna vad bilen går för är däcken en viktig del av helheten. Däck med lågt rullmotstånd brukar till exempel kunna höja körkomforten samtidigt som de bidrar till lägre bränslekostnader.

 

När du använder sökmotorn här i butiken kan du hitta sommar- och vinterdäck till Toyota RAV4 som har precis de egenskaper du är ute efter. Du kan använda flera praktiska sökfilter och filtrera på bland pris, bullernivå och däckens våtgrepp. Vi listar däck som har rätt dimensioner om du in skriver vilket registreringsnummer din bil har, eller exakt vad det är för modell och motor.

 

Däckdimensioner till Toyota RAV4

Hankook RA33 och Pirelli Scorpion Verde är två riktigt bra sommardäck till Toyota RAV4 som bland annat finns med dimensionen 225/65R17. Om du vill ha vinterdäck till Toyota RAV4 kan vi rekommendera Continental TS 850P som är ett friktionsdäck. Om du istället föredrar ett dubbat vinterdäck till Toyota RAV4 är Nokian Nordman 7 ett tryggt val.

 

Förvara vinter- och sommardäck till Toyota RAV4 på däckhotell

När du kör en så bra bil som Toyota RAV4 lönar det sig att låta oss på Däckskiftarna stå för däckbytet. Visst kan du byta däck själv men vill du ha perfekt lufttryck och välbalanserade däck är det smidigt att komma förbi en av våra drive-in servicestationer som finns över hela landet. När du beställer sommar- eller vinterdäck till Toyota RAV4 kan du få dem levererade direkt till en servicestation och vi tar gärna hand om däcken du byter från. På våra däckhotell förvarar vi dem under förhållanden som gör så att däcken får längre livslängd än om du har dem i garaget.