Sommardäck & vinterdäck till Skoda Octavia

 

Är det dags att byta sommardäck till Skoda Octavia, eller behöver du nya vinterdäck? Den första bilen från Skoda med modellnamnet Octavia rullade ut från fabriken så tidigt som 1959. Exakt vilka däck det var på vet vi faktiskt inte men om du är ute efter sommardäck, allvädersdäck eller vinterdäck till Skoda Octavia av modernare snitt har vi ett stort urval av däck från de ledande tillverkarna.

 

Det ska inte vara svårt att beställa vinter- eller sommardäck till Skoda Octavia. Fyll i ditt registreringsnummer eller vilken modell av Octavia du har så listar vi sommardäck och vinterdäck till Skoda Octavia som har rätt dimensioner. Du kan även göra en mer specificerad sökning med hjälp av vår sökmotor. På så sätt kan du få fram däck med en viss egenskap eller ett visst maxpris.

 

Däckdimensioner till Skoda Octavia

Ifall du behöver sommardäck till Skoda Octavia III med dimensionen 195/65R15 vill vi tipsa om Goodyear Efficientgrip Performance 2 och och billiga General Altimax 1. Är det istället vinterdäck till Skoda Octavia du är på jakt efter ska du ta en titt på Mazzini Ice Leopard, ett dubbdäck med extraordinärt isgrepp som är väl värt sitt pris enligt oss.

 

Förvara vinter- och sommardäck till Skoda Octavia på däckhotell

Däck riskerar att slitas även om du inte kör på dem. På våra däckhotell är förhållandena för förvaring av däck idealiska. Du slipper dessutom ha en skrymmande däckstapel i bostaden. Du kan beställa dina sommar- eller vinterdäck till Skoda Octavia direkt till en av våra Däckskiftarna servicestationer. Då behöver du inte ens ta med dig däcken till oss för att få dem bytta. Självklart ser vi till så att dina vinterdäck eller sommardäck till Skoda Octavia balanseras så att de slits helt jämnt och ger bästa möjliga styrrespons.