HITTA DÄCK & FÄLG TILL DIN BIL

 

Vinterdäck för alla väder

 

Tire_yellow.svg  Hemleverans

Tire_yellow.svg  Snabb kundservice

Tire_yellow.svg Fri frakt vid leverans till station

Sommardäck & vinterdäck till Skoda Kodiaq

 

Om det är dags att byta till nya vinterdäck eller sommardäck till Skoda Kodiaq hittar du mycket att välja mellan hos oss. Vi har däck i flera prisklasser från de ledande tillverkarna. Skoda Kodiaq är en SUV som är lätt att känna igen tack vare dess tydliga och mycket uppskattade formspråk. Att välja matchande fälgar är viktigt för många men när det gäller sommar- och vinterdäck till Skoda Kodiaq ska du tänka på komfort och säkerhet i första hand. Däcken betyder mycket för bilens prestanda.

 

Använd vår sökmotor så hittar du direkt rätt vinter- och sommardäck till Skoda Kodiaq. Anger du vad bilen har för registreringsnummer listar vi just de däck som har rätt dimensioner och passar till bilen. Letar du efter ett sommardäck med högt hastighetsindex eller ett vinterdäck till Skoda Kodiaq med dubbar och lågt rullmotstånd? Genom att använda olika filter hittar du precis de däck du behöver.

 

Däckdimensioner till Skoda Kodiaq

Goodyear EfficientGrip SUV finns i dimensionen 215/65R17 och är ett högpresterande sommardäck till Skoda Kodiaq. Om det istället är vinterdäck till Skoda Kodiaq du behöver ska du kolla in Hankook W409. Det är ett dubbdäck med bra egenskaper för svenska vägar. Ett annat bra vinterdäck till Skoda Kodiaq utan dubbar är Michelin X-Ice X13. 

 

Vi är billiga och bra på däckbyten

Du kan naturligtvis beställa hem dina vinterdäck eller sommardäck till Skoda Kodiaq, byta dem själv och ha däcken du inte kör med i garaget. Men du kan också beställa däck direkt till en Däckskiftarna servicestation så byter vi dem medan du väntar när du har en lucka i kalendern. Dina gamla däck kan vi också ta hand om. Checka in dem på ett av våra däckhotell så förvarar vi dem åt dig på ett sätt som gör att de behåller prestandan längre.