HITTA DÄCK & FÄLG TILL DIN BIL

 

Vinterdäck för alla väder

 

Tire_yellow.svg  Hemleverans

Tire_yellow.svg  Snabb kundservice

Tire_yellow.svg Fri frakt vid leverans till station

Sommardäck & vinterdäck till Renault Zoe

 

Behöver du köpa nya vinterdäck eller sommardäck till Renault Zoe? Vi har ett brett utbud i flera prisklasser. Snygga och miljövänliga Renault Zoe är en elbil som är erkänt billig att äga. Genom att beställa rätt sommar- och vinterdäck till Renault Zoe kan du sänka bränslekostnaderna ytterligare.

 

Du måste inte ha koll på vilka däck som passar till din bil när du beställer dem hos oss. Skriv in ditt registreringsnummer alternativt årsmodell och motor så får du upp en lista över sommar- och vinterdäck till Renault Zoe som har rätt dimensioner. Vill du att däcken ska ha någon särskild märkning eller en viss egenskap kan du använda sökfilter som gör att du få upp just de vinterdäck eller sommardäck till Renault Zoe som är bra på det du värdesätter mest. Du kan även avgränsa sökningen efter pris.

 

Däckdimensioner till Renault Zoe

Hifly HF201 och det lite mer påkostade premiumdäcket Michelin Primacy 4 är sommardäck till Renault Zoe som finns i bland annat dimensionen 185/65R15. Det finns flera riktigt bra vinterdäck till Renault Zoe, ett vi gillar är Bridgestone Noranza 001 som är försett med dubbar. Vill du istället ha ett vinterdäck till Renault Zoe utan dubbar kan Continental Viking Contact 7 vara däcket du letar efter.

 

Slipp hanteringen av vinterdäck och sommardäck för Renault Zoe

Du kan köpa nya sommardäck och vinterdäck till Renault Zoe och få dem skickade direkt till en Däckskiftarna servicestation i din närhet. Sen tittar du förbi när du har tid så genomför vi däckskiftet snabbt och till ett mycket bra pris. Vi tar gärna hand om dina gamla vinterdäck eller sommardäck till Renault Zoe om du räknar med att kunna köra med dem även nästa säsong. På våra däckhotell är förhållandena idealiska för gummit i däcken, annars kan däcken försämras under förvaringen.