Sommardäck & vinterdäck till Renault Kadjar

 

När det gäller vinterdäck och sommardäck till Renault Kadjar samarbetar vi med flera av de bästa tillverkarna i världen. Renault Kadjar är en praktisk och bekväm SUV som är både säker och trevlig att köra med rätt däck. Du kan till och med sänka bränslekostnaderna märkbart genom att välja däck med så lågt rullmotstånd som möjligt. Vilka däck som är bäst för dig beror mycket på om du kör Renault Kadjar som en klassisk stads-SUV eller under lite tuffare förhållanden då och då.

 

Om du beställer sommar- eller vinterdäck till Renault Kadjar hos oss måste du inte hålla koll på vilka dimensioner som däcken ska ha. Skriv bara in bilens registreringsnummer. Då får du upp en lista med däck som passar din Renault. Du kan också söka på däck som har specifika egenskaper. Till exempel sommardäck till Renault Kadjar med bra våtgrepp och ett lågt pris.

 

Däckdimensioner till Renault Kadjar

Continental Eco Contact 5 är ett utmärkt sommardäck till Renault Kadjar som finns i dimensionen 215/65R16, och som kan vara aktuell för dig. Hankook RW09 är ett bra vinterdäck till Renault Kadjar om du vill ha däck med dubbar för bästa möjliga grepp. Om det är ett säkert vinterdäck till Renault Kadjar av friktionstyp du är ute efter är Sava Eskimo Ice ett mycket prisvärt alternativ.

 

Slipp hantera vinterdäck och sommardäck till Renault Kadjar

Vi kan ta på oss allt som har att göra med hanteringen av dina vinter- och sommardäck till Renault Kadjar. När du beställer nya däck här i butiken kan du välja att få dem skickade direkt till en av våra servicestationer. Kom sedan förbi när du har tid över så genomför vi däckskiftet och ser till så att däcken blir perfekt balanserade. De gamla däcken kan du förvara på däckhotell i anslutning till våra anläggningar.