Sommardäck & vinterdäck till Nissan Leaf

 

Skaffa nya vinterdäck och sommardäck till Nissan Leaf i god tid innan däckmönstret börjat ta stryk. Nissan Leaf är en rosad elbil som kommer helt till rätt med kvalitetsdäck. Hos oss på Däckskiftarna hittar du såväl sommardäck som vinterdäck till Nissan Leaf som toppat oberoende tester och ändå ligger riktigt bra i pris.

 

Har du speciella krav på sommardäck till Nissan Leaf? Vissa gillar däck med så lågt rullmotstånd som möjligt. För andra är det viktigare att de är prisvärda och har bra våtgrepp. Om du är ute efter nya vinterdäck till Nissan Leaf vill du kanske ha dem utan dubbar för minsta möjliga buller? Vad du än har för önskemål när det gäller nya sommar- eller vinterdäck till Nissan Leaf hittar du dem snabbt hos. Skriv bara in ditt registreringsnummer eller vilken variant av Nissan Leaf du kör och använd våra sökfilter så hittar du rätt däck direkt.

 

Däckdimensioner till Nissan Leaf

Continental PremiumContact 6 är ett suveränt val av sommardäck till Nissan Leaf som finns i flera dimensioner, bland annat 205/55R16. Achilles 2233 är ett bra val i budgetklassen. Vill du köpa vinterdäck till Nissan Leaf? Om det ska vara ett dubbdäck är Michelin X-Ice North 4 ett topptestat kvalitetsdäck. Ifall det är ett vinterdäck till Nissan Leaf utan dubbar du behöver kan vi rekommendera Goodyear UG 8 som dessutom är lite billigare.

 

Slipp hantering av vinter- och sommardäck till Nissan Leaf

När du beställer vinter- allväders- och sommardäck till Nissan Leaf från oss på Däckskiftarna behöver du inte tänka på vare sig montering eller förvaring av däck. Vi har däckhotell i ansutning till våra drive-in servicestationer. Det är praktiskt att slippa hanteringen av däcken. Samtidigt klarar sig däcken du inte använder bättre när de hålls under idealiska förhållanden.