HITTA DÄCK & FÄLG TILL DIN BIL

 

Vinterdäck för alla väder

 

Tire_yellow.svg  Hemleverans

Tire_yellow.svg  Snabb kundservice

Tire_yellow.svg Fri frakt vid leverans till station

Sommardäck & vinterdäck till Mazda 3

 

Välj sommardäck eller vinterdäck till Mazda 3 utifrån vilka egenskaper som är viktigast för dig. Vi har bra allrounddäck från kända tillverkare men också vinter- och sommardäck till Mazda 3 med mer speciella egenskaper. Du kan till exempel sänka dina bränslekostnader och öka körkomforten genom att välja däck med riktigt lågt rullmotstånd.

 

Oavsett om det är lågt rullmotstånd eller någon annan spetsegenskap du är ute efter går det lätt att hitta både sommar- och vinterdäck till Mazda 3 i vår butik. Använd filtren i sökmotorn så kan du lista just de däck som har vad du är ute efter. Du behöver inte tänka på vilka dimensioner vinter- och sommardäck till Mazda 3 måste ha för att passa till din bil. Vi tar fram däck med rätt storlek om du uppger vilken version av Mazda 3 du kör eller vad bilen har för registreringsnummer.

 

Däckdimensioner till Mazda 3

Om du är i behov av riktigt prisvärda sommardäck till Mazda 3 kan vi rekommendera Aplus A606 som finns i flera dimensioner, bland annat 205/60R16. Ett betydligt dyrare däck, som ändå är värt sitt pris om du är ute efter det bästa, är Pirelli Cinturato P7. Bridgestone Noranza 001 är ett dubbat vinterdäck till Mazda 3 som vi brukar rekommendera. Vill du istället ha vinterdäck till Mazda 3 utan dubbar kan Sava Eskimo Ice vara däcket du letar efter.

 

Vi skiftar vinter- och sommardäck till Mazda 3 snabbt och billigt

Du kan komma till en Däckskiftarna servicestation med vilka däck som helst och få dem bytta. Enklast är det dock att beställa dina nya sommar- eller vinterdäck till Mazda 3 i vår butik och få dem levererade direkt till din närmaste servicestation. Däcken vi skruvar av kan du sedan förvara hos oss tills det är dags för nästa däckskifte.