HITTA DÄCK & FÄLG TILL DIN BIL

 

Vinterdäck för alla väder

 

Tire_yellow.svg  Hemleverans

Tire_yellow.svg  Snabb kundservice

Tire_yellow.svg Fri frakt vid leverans till station

Sommardäck & vinterdäck till Ford Mondeo

 

Vi på Däckskiftarna har alltid flera bra vinterdäck och sommardäck till Ford Mondeo. Vänta inte för länge med bytet om du vill vara säker på vägen. Kör du snygga och tekniskt avancerade Ford Mondeo gör däcken verkligen skillnad. Välj riktigt bra sommar- och vinterdäck till Ford Mondeo som ger bilen extra edge inom områden som just du värdesätter. Du kan till exempel sänka bränsleförbrukningen och höja körkomforten med sommardäck till Ford Mondeo med riktigt lågt rullmotstånd.

 

Har du inte koll på vilken storlek däcken ska ha för att passa bilen? Det gör inget utan du fyller bara i vad du har för motor och modell eller din Fords registreringsnummer så listar vi sommardäck eller vinterdäck till Ford Mondeo som passar just din bil. Du kan söka på däck med särskilda egenskaper, till exempel sommardäck till Ford Mondeo med bästa möjliga våtgrepp i ett särskilt prisspann.

 

Däckdimensioner till Ford Mondeo

Behöver du sommardäck till Ford Mondeo med dimensionen 215/60R16? Då är Mazzini EcoSaver ett riktigt bra val. Är det ett premiumdäck du är ute efter rekommenderar vi Continental EcoContact 6. När det gäller vinterdäck till Ford Mondeo är Yokohama IG55 mycket bra. Det är ett dubbdäck. Har du bestämt dig för att köra utan dubbar är Nokian HKPL CR3 ett vinterdäck till Ford Mondeo som håller hög klass.

 

Däcken håller sig fräscha på däckhotell

Hur du förvarar däck du inte kör med spelar viss roll för hur snabbt gummit i däcken åldras och försämras. Vi tar gärna hand om dina sommar- eller vinterdäck till Ford Mondeo för din räkning när du inte kör med dem. Allra smidigast är det att köpa vinterdäck och sommardäck till Ford Mondeo i vår butik och få dem levererade direkt till en Däckskiftarna servicestation. Sen åker du dit när det är dags för däckskifte.