HITTA DÄCK & FÄLG TILL DIN BIL

 

Vinterdäck för alla väder

 

Tire_yellow.svg  Hemleverans

Tire_yellow.svg  Snabb kundservice

Tire_yellow.svg Fri frakt vid leverans till station

Sommardäck & vinterdäck till Citroën C4

 

Med nya vinterdäck eller sommardäck till Citroën C4 förhöjer du körupplevelsen. Citroën C4 är en tuffing med personlighet! Gör ett personligt och genomtänkt val av sommar- och vinterdäck till Citroën C4 så får du en bil som är bra på just det du vill att den ska leverera. 

 

Att hitta de vinterdäck, allvädersdäck och sommardäck till Citroën C4 som har det där lilla extra som just du värdesätter är lätt hos oss. I butiken finns en sökfunktion där du kan filtrera på en lång rad egenskaper. Är det sommardäck till Citroën C4 med extremt bra våtgrepp du vill ha så får du upp dem direkt. Ska du ha vinterdäck till Citroën C4 av friktionstyp med lågt rullmotstånd i en viss prisklass? Det är bara att välja sökfilter och ange vad din bil har för registreringsnummer. Då listas däck som har rätt storlek och lever upp till dina sökkriterier.

 

Däckdimensioner för Citroën C4

Kör du en Citroën C4 och är i behov av däck med dimensionen 205/55R16? Continental Eco Contact 5 är i så fall ett utmärkt sommardäck för Citroën C4. Är det istället ett vinterdäck till Citroën C4 som du har behov av vill vi tipsa om Pirelli Winter Ice Zero FR. Det är ett bra vinterdäck till Citroën C4 av typen nordiskt friktionsdäck. 

 

Checka in däcken på däckhotell och spara plats hemma

Vi på Däckskiftarna erbjuder full service när det gäller däck. I anslutning till våra servicestationer, som finns över hela Sverige, har vi däckhotell. Där kan vi förvara sommar- och vinterdäck för Citroën C4 medan du inte kör med dem. På så vis håller däcken längre eftersom vi förvarar dem under perfekta förhållanden. Skicka gärna vinterdäck eller sommardäck till Citroën C4 du köper här direkt till ett däckhotell nära dig. Sen är det bara att köra dit när du vill genomföra däckskiftet så fixar vi det medan du väntar.