SÖK DÄCK OCH FÄLG

 

Däck och fälgar

 

Tire_yellow.svg  Leverans & montering 78 däckstationer

Tire_yellow.svg  Däck och fälgpaket monterat hem till dörren

Tire_yellow.svg  Passformsgaranti med reg nr

Sommardäck & vinterdäck till BMW 530

 

Är det tid att byta vinterdäck eller sommardäck till BMW 530? Vi har däck från tillverkare med lång tradition av att göra säkra däck för BMW. BMW 530 är en sofistikerad storsäljare som gjorts i ett flertal utföranden under årens lopp. Oavsett vilken variant du kör betyder ditt val av sommar- och vinterdäck till BMW 530 en hel del för körupplevelsen. Du behöver däck av hög kvalitet för att få ut mesta möjliga av din BMW 530. Har däcken lågt rullmotstånd sänker du dessutom din bränsleförbrukning.

 

Att hitta rätt sommardäck eller vinterdäck till BMW 530 är lätt tack vare vår avancerade sökfunktion. Ange vad din bil har för registreringsnummer och vilka önskemål du har om däcken så listar vi alla som lever upp till dina krav och har rätt dimensioner för din bil. Självklart kan du söka på pris om du vill ha till exempel sommardäck till BMW 530 i en viss prisklass.

 

Däckdimensioner till BMW 530

Bridgestone Driveguard 225/55R17 är ett riktigt bra sommardäck till BMW 530. Continental Premium Contact 2 är ett annat däck vi tycker att du bör ta en titt på om det är ett premiumdäck du är ute efter. Gäller det dubbade vinterdäck till BMW 530 kan Nokian Hkpl 9 vara ett bra val. Pirelli Winter Ice Zero är också mycket funktionellt. Vi har även däck av friktionstyp om du söker ett vinterdäck till BMW 530 utan dubbar.

 

Vi förvarar dina gamla vinterdäck och sommardäck till BMW 530

Vi har däckhotell i ansutning till våra servicestationer som finns i hela Sverige. När vi bytt dina vinter- eller sommardäck till BMW 530 kan vi ta hand om dem tills nästa byte. På så vis sparar du plats hemma samtidigt som du förvarar däcken säkert och under perfekta förhållanden.