SÖK DÄCK OCH FÄLG

 

Däck och fälgar

 

Tire_yellow.svg  Leverans & montering 78 däckstationer

Tire_yellow.svg  Däck och fälgpaket monterat hem till dörren

Tire_yellow.svg  Passformsgaranti med reg nr

Sommardäck & vinterdäck till BMW 520

 

En BMW är mycket välgjord och det innebär att valet av däck blir extra utslagsgivande, du ska inte vänta med att köpa vinterdäck eller sommardäck till BMW 520. Genom att välja sommar- eller vinterdäck till BMW 520 av hög kvalitet skapar du bra förutsättningar för hög körkomfort och bästa möjliga grepp. Räkna också med att du kommer att kunna köra längre på kvalitetsdäck. Det innebär att däck med ett högre inköpspris mycket väl kan vara riktigt ekonomiska att äga.

 

När du använder sökmotorn här i butiken för att hitta vinter- och sommardäck till BMW 520 måste du inte veta vilka dimensioner däcken ska ha. Vi håller reda på det åt dig och listar alla allväders-, sommar- och vinterdäck till BMW 520 som passar just din bil. Du behöver bara ange modell eller registreringsnummer. Du kan också förfina din sökning genom att ange önskemål du har på däcken om till exempel pris eller märkning.

 

Däckdimensioner till BMW 520

Bridgestone Driveguard är ett suveränt sommardäck till BMW 520 som finns i bland annat dimensionen 225/55R17. Michelin och Pirelli är två premiummärken som gjort flera bra sommardäck till BMW 520. Ett vinterdäck till BMW 520 som vi tycker presterar utöver det vanliga är Pirelli Winter Ice Zero 2.

 

Checka in däck till BMW 520 på däckhotell

En tjänst vi på Däckskiftarna erbjuder i anslutning till våra servicestationer är förvaring av däck under perfekta förhållanden. Checka in dina vinter- eller sommardäck till BMW 520 hos oss så behåller de sina toppegenskaper längre. Då slipper du frakta dem nästa gång det är dags för ett däckskifte. Du kan också köpa sommar- och vinterdäck till BMW 520 i vår butik och få dem levererade direkt till en servicestation nära dig. Sen genomför vi däckbytet på en tid som passar dig.