SÖK DÄCK OCH FÄLG

 

Däck och fälgar

 

Tire_yellow.svg  Leverans & montering 78 däckstationer

Tire_yellow.svg  Däck och fälgpaket monterat hem till dörren

Tire_yellow.svg  Passformsgaranti med reg nr

Sommardäck & vinterdäck till BMW 420

 

Hos oss hittar du nya vinterdäck och sommardäck till BMW 420. Vi har premiumdäck från de mest ansedda tillverkarna som passar din bil. Sportiga och bekväma BMW 420 har så stora resurser under huven att du bör välja riktigt bra däck för att den ska visa vad den går för fullt ut.

 

Fyll i din bils registreringsnummer och använd våra sökfilter så får du fram sommar- eller vinterdäck till BMW 420 som har rätt egenskaper och rätt dimensioner. Du kan till exempel välja att lista sommardäck till BMW 420 med lågt rullmotstånd och ett högt hastighetsindex. Eller vinterdäck till BMW 420 utan dubbar och med extra bra våtgrepp.

 

Däckdimensioner till BMW 420

Är du i behov av ett sommardäck till BMW 420 med dimensionen 225/50R1? Då är Bridgestone Potenza RE050 SYM ett väldigt bra val enligt oss. Nokian HKPL 9 och Pirelli Winter Ice Zero är vinterdäck till BMW 420 som vi vet att många är väldigt nöjda med. Hos oss hittar du riktigt bra vinterdäck oavsett om du vill köra med dubbar eller med däck av typen nordiskt friktionsdäck.

 

Byt däck snabbt och bekvämt hos Däckskiftarna

Vi skiftar vinter- och sommardäck till BMW 420 när det passar dig på en våra många drive-in servicestationer. Skicka däcken direkt till oss när du beställer dem här i butiken och lämna däck du byter från efter däckskiftet. På våra däckhotell tar vi hand om sommardäck och vinterdäck till BMW 420 på bästa sätt. Det innebär bland annat att gummit i däcken inte åldras lika snabbt som i ett garage eller förråd där förhållandena inte är perfekta. I samband med ett byte av vinter- eller sommardäck till BMW 420 kontrollerar vi så att de blir perfekt balanserade. På så vis slits de jämnare och du får en bekvämare körning.