Sommardäck & vinterdäck till BMW 318

 

Är det dags att köpa nya vinterdäck eller sommardäck till din BMW 318? Vi har dem! BMW 318 är en kompakt och mångsidig premiumbil som behöver riktigt bra däck för att komma till sin rätt. Alla sommar- och vinterdäck till BMW 318 som du kan köpa här hos oss på Däckskiftarna är säkra på svenska vägar. Det som framförallt skiljer dem från varandra är egenskaper som rullmotstånd och på vilka underlag greppet är som allra bäst. Välj allvädersdäck, vinterdäck eller sommardäck till BMW 318 utifrån hur och var du kör bilen.

 

Hos oss är det lätt att köpa sommar- och vinterdäck till BMW 318. Fyll i vad bilen har för registreringsnummer eller vilken variant av modellen du kör så listar vi alla vinter- och sommardäck till BMW 318 som har rätt storlek. Du måste alltså inte själv hålla reda på vilka dimensioner dina däck har. Det går också fint att göra en mer specificerad sökning om du har särskilda önskemål om däcken. Det finns många användbara filter i vår sökmotor.

 

Däckdimensioner till BMW 318

Både vinterdäck och sommardäck till BMW 318 kan vara av dimensionen 205/60R16. Då är Continental Eco Contact 5 ett bra val om det är ett sommardäck till BMW 318 du är ute efter. Ett riktigt bra vinterdäck till BMW 318, som vi på Däckskiftarna brukar rekommendera, är dubbdäcket Bridgestone Noranza 001.

 

Vi erbjuder bred service när det gäller däck till BMW 318

Har du tröttnat på att ha sommardäck eller vinterdäck till BMW 318 i en skymmande stapel i förrådet eller garaget när du inte kör på dem? Vi har däckhotell i anslutning till våra servicestationer över hela Sverige. Du kan även beställa dina däck direkt till oss och komma förbi när det passar dig att vi skruvar på dem.