SÖK DÄCK OCH FÄLG

 

Däck och fälgar

 

Tire_yellow.svg  Leverans & montering 78 däckstationer

Tire_yellow.svg  Däck och fälgpaket monterat hem till dörren

Tire_yellow.svg  Passformsgaranti med reg nr

Sommardäck & vinterdäck till BMW 118

 

Vi har ett stort utbud från de ledande tillverkarna om det är sommardäck eller vinterdäck till BMW 118 du behöver. BMW 118 är en liten men mycket bekväm bil om du förser den med rätt däck. Såväl vinterdäck som sommardäck till BMW 118 får gärna ha ett så lågt rullmotstånd att det inte bullrar för mycket vid kontakten med vägbanan. Bra däck kan också göra så att små ojämnheter inte upplevs lika starkt som när du kör med sämre eller slitna vinter- och sommardäck till BMW 118.

 

Att köpa sommardäck, allvädersdäck eller vinterdäck till BMW 118 är lätt om du använder vår sökmotor. Vi listar automatiskt däck med rätt dimensioner om du fyller i vad bilen har för registreringsnummer. Sedan kan du göra sökningar på vinterdäck till BMW 118 med dubbar om det är det du är ute efter. Eller på sommardäck till BMW 118 med lågt rullmotstånd från en premiumtillverkare. Vad du än behöver för däck till din bil hittar du dem snabbt.

 

Däckdimensioner till BMW 118

Bridgestone Turanza ER300A finns i bland annat dimensionen 195/55R16 och är ett utmärkt sommardäck till BMW 118. Continental Ice Contact 3 är ett dubbat vinterdäck till BMW 118 som du kan lita på även under tuffa förhållanden. Är du ute efter ett vinterdäck till BMW 118 utan dubbar är Delinte WD6 ett mycket prisvärt val.

 

Förvara vinterdäck och sommardäck till BMW 118 hos oss

Om du inte vill ha några besvär alls i samband med bytet till nya sommar- eller vinterdäck till BMW 118 kan du skicka dem till en Däckskiftarna servicestation nära dig. Sen skruvar vi på dem när du har tid att komma förbi. Att förvara däck på ett däckhotell innebär inte bara att du slipper ha dem hemma utan också att gummit i däcken till BMW 118 håller sig i toppskick längre.