SÖK DÄCK OCH FÄLG

 

Däck och fälgar

 

Tire_yellow.svg  Leverans & montering 78 däckstationer

Tire_yellow.svg  Däck och fälgpaket monterat hem till dörren

Tire_yellow.svg  Passformsgaranti med reg nr

Sommardäck & vinterdäck till BMW 116

 

Vi har allvädersdäck, sommardäck och vinterdäck till BMW 116 som tar fram det bästa i din bil. BMW 116 är en kompakt och modern premiumbil som verkligen kommer till sin rätt om du väljer däck av hög kvalitet. Vinter- och sommardäck till BMW 116 med bra grepp och lågt rullmotstånd ger dig en säker och skön körupplevelse. 

 

Utbudet av både vinter- och sommardäck till BMW 116 är stort här hos oss på Däckskiftarna. Men det betyder inte att det är svårt att hitta rätt däck utan vi har en lättanvänd men avancerad sökmotor med många filter som du kan använda. Du behöver inte veta vilka dimensioner däcken ska för att passa din BMW. Välj mellan att ange vilken modell du kör eller vad du har för registreringsnummer så får du automatiskt upp en lista med tystgående vinterdäck till BMW 116 med rätt storlek, om det är just det du söker efter.

 

Däckdimensioner till BMW 116

Söker du vinterdäck eller sommardäck till BMW 116 kan det vara dimensionen 195/55R16 som gäller. Michelin Primacy 3 finns i bland annat den storleken och är ett riktigt bra val enligt oss. Samma sak gäller Nokian Hakka Green 2. Behöver du istället vinterdäck till BMW 116 kan Hankook Winter I*Pike RS2 W429 vara ett vettigt däck att satsa på, i alla fall om det är ett dubbdäck du söker. Om vill ha ett vinterdäck till BMW 116 av friktionstyp rekommenderar vi Michelin X-Ice XI3.

 

Förläng däckens livslängd på Däckskiftarnas däckhotell

Vi har servicestationer med däckhotell där vi kan förvara dina vinter- och sommardäck till BMW 116 i en miljö som är optimal för gummit. När det är dags för ett däckskifte kommer du bara till oss så ser vi till så att det blir perfekt genomfört medan du väntar.