Umeå Ersboda

Stängd för säsongen

Byt däck på Willys!

Välkommen till Däckskiftarna Umeå Ersboda! Vi har DROP-IN för däckbyte alla dagar i veckan, ingen tidsbokning behövs. Ni hittar oss på Gräddvägen 1 vid Willys.

betalsaTre.png

Gräddvägen 1
906 20 Umeå

Öppna i Google Maps
Öppettider
Alla Dagar: 9:00-18:00
Datum för öppettider
Vår: 1 april - 21 maj
Höst: 1 oktober - 15 november

Umeå Ersboda.jpg

Kontakt

Platschef Anders

Tel: 0736764974
E-post umea@dackskiftarna.se

Däckskiftarna Umeå – Ersboda

Vi på Däckskiftarna är experter på däckservice, välkommen till oss i Umeå på Ersboda om det är dags att skifta till nya däck eller få något annat gjort inom däck och fälgar. Om du inte byter till nya däck i tid kompromissar du med din säkerhet samtidigt som körkomforten försämras.

I Umeå på Ersboda hittar du oss vid Willys. Arken Zoo och Jula ligger också alldeles nära och många som kommer till oss för däckservice kombinerar sitt besök med att göra andra ärenden. Vi har drop-in tider så du måste inte boka en tid hos oss i förväg.

Tjänster vi utför på Däckskiftarna på Ersboda i Umeå

Hos Däckskiftarna på Ersboda i Umeå erbjuder vi följande tjänster till riktigt bra priser:

  • Däckbyte

  • Däckbalansering

  • Omläggning

  • Däckhotell

Flera av tjänsterna kan kombineras för ett ännu bättre pris.

Däckbyte

Hos oss på Däckskiftarna är ett byte till nya sommardäck eller vinterdäck en rutinåtgärd som vi utför snabbt. Ett däckbyte är billigt hos oss!

Däckbalansering

Obalanserade däck slits inte jämnt och det innebär att du kommer att få byta hela uppsättningen efter kortare tid än om du fått däcken balanserade. Vissa delar av bilen slits också mer om däcken inte är balanserade. Hos Däckskiftarna på Ersboda har vi rätt utrustning för att kunna bedöma om dina däck behöver däckbalansering. Vid behov åtgärdar vi problemet med mycket bra resultat.

Omläggning

Omläggning är montering av däck på nya fälgar. Det behöver genomföras varje gång du inte bara byter en komplett uppsättning hjul med däck och fälgar mot en annan.

Däckhotell i Umeå – Ersboda

Däck ska helst inte förvaras i ett garage eller källarförråd utan under förhållanden som är anpassade utifrån gummit däcken består av. Gummi är ett känsligt material som kan påverkas av till exempel snabba temperaturväxlingar. När du låter oss förvara dina däck på vårt däckhotell får du rabatt på balansering och däckskifte. En annan fördel är att det är väldigt smidigt att inte behöva ta med sig däck hem efter ett däckskifte. Om du beställer däck hos oss kan du få dem skickade direkt till vår anläggning på Ersboda.

Köp nya däck och fälgar hos Däckskiftarna

I vår butik här online är det enkelt att hitta däck och fälgar som har rätt dimensioner för ditt fordon och som ligger rätt i pris i förhållande till din budget. Du kan söka på sommardäck och vinterdäck med specifika egenskaper som till exempel vinterdäck med dubbar och ett specifikt hastighetsindex. Eller sommardäck med lägsta möjliga ljudnivå. Även när det gäller fälgar kan du använda sökfilter för att snabbt hitta det du är ute efter. Vi har låga priser på fälgar och däck från flera av de mest namnkunniga tillverkarna i världen.