Östersund

Stängd för säsongen

Byt däck vid Storsjö torg!

Välkommen till Däckskiftarna Östersund! Vi har DROP-IN för däckbyte alla dagar i veckan, ingen tidsbokning behövs. Ni hittar oss på Minnesgärdsgränd 4F vid Storsjö torg i Östersund.

betalsaTre.png

Minnesgärdsgränd 4F
831 45 Östersund

Öppna i Google Maps
Personbil  349 kr
SUV / Lätt lastbil  399 kr
Manuell domkraft  549 kr
13-16"  75 kr / hjul
17-18"  75 kr / hjul
19-22"  100 kr / hjul
13-16"  250 kr / hjul inkl. ventil
17-18"  300 kr / hjul inkl. ventil
19-22"  400 kr / hjul inkl. ventil
Utvändig / Ventilbyte  250 kr
Fälgtätning / Slipning  400 kr
Vänligen plocka fram ev. låsnyckel samt extra hjulbultar innan besöket hos oss för snabbare service.
Öppettider
Måndag - Torsdag: 8-20
Fredag: 8-18
Lördag - Söndag: 9-18
Datum för öppettider
Vår: 1 april - 23 maj
Höst: 1 oktober - 17 november

Östersund.jpg

Kontakt

Platschef Peter

Tel: 076-02 03 227
E-post ostersund@dackskiftarna.se

Däckskiftarna Östersund

Gör ett besök hos Däckskiftarna i Östersund innan däcken har blivit så slitna att deras prestanda försämras. Nya däck ger bättre säkerhet och högre komfort.

I Östersund hittar du vår servicestation vid Storsjö torg. Granngården, ÖoB och Willys är några av de varuhus och butiker som du hittar alldeles i närheten av servicestationen. Du kan alltså kombinera ett besök hos oss för däckservice med andra ärenden. Kom när du själv vill, vi har drop-in tider så du behöver inte boka i förväg.

Det här hjälper vi till med på Däckskiftarna i Östersund

På Däckskiftarna i Östersund får du bra pris på däckservice. Vi erbjuder flera olika tjänster och vissa av dem kan kombineras för en fin rabatt:

  • Byte av däck

  • Balansering av däck

  • Omläggning

  • Förvaring på däckhotell

  • Punkteringslagning

Byte av däck i Östersund

Vi på Däckskiftarna byter däck snabbt och billigt på personbilar, SUV:ar, lätta lastbilar och släp. 

Balansering

Vi genomför däckbalansering snabbt och effektivt. Att balansera däcken är viktigt om du vill undvika ojämnt slitage som kan leda till att däcken måste bytas ut mot nya i förtid. Även delar av bilen tar stryk om du har däck som inte är ordentligt balanserade. Vi använder en särskild maskin när vi bedömer om däcken behöver balanseras och kan garantera ett bra resultat.

Omläggning

Däckomläggning innebär att däck monteras på fälgar. Så länge du inte skiftar en uppsättning hjul med däck som redan är monterade på fälgar behöver du alltså gör en omläggning. Hos oss på Däckskiftarna ingår balansering av däck när vi lägger om dem.

Däckhotell

Det finns ett par viktiga fördelar med att förvara däck på däckhotell istället för hemma i ett garage eller ett förråd. Du får såklart plats du kan använda till annat och du slipper ta med dina däck i bilen till och från ett däckbyte. Ett annat gott skäl att ha däck hos oss på Däckskiftarna i Östersund är att de bevaras bättre under de perfekta förhållanden vi har hos oss. Gummi åldras snabbare om de till exempel utsätts för snabba temperaturväxlingar.

Punkteringslagning 

Det är inte säkert att du behöver köpa ett nytt däck för att du drabbats av en punktering. Kom till oss direkt om du misstänker punktering så lagar vi det om det är möjligt.

Beställ nya fälgar och däck till Däckskiftarna i Östersund

Förutom att vi är bra på däckservice hittar du ett stort utbud av både fälgar och däck i vår butik online. Du kan till exempel köpa nya sommardäck och vinterdäck i alla prisklasser och från de mest ansedda tillverkarna. Behöver du vinterdäck med dubbar som är både billiga och har låg ljudnivå, eller sommardäck med lågt rullmotstånd till en pigg sportbil så hittar du det hos oss. Anger du vår servicestation i Östersund som din leveransadress får du gratis frakt.