Umeå Teg Verkstad

Öppen för säsongen
Stänger 31 december

betalsaTre.png

Lärlingsgatan 34
90422 Umeå

Öppna i Google Maps
Öppettider
Mån-Fre: 10.00-17.00
Lör: 11.00-15.00
Datum för öppettider
Vår: 15 november - 31 december
Kontakt

Tel: 0736764974
E-post umea@dackskiftarna.se

Däckskiftarna Umeå Teg

Se till att byta däck i tid. Oavsett om det är sommardäck, vinterdäck eller allvädersdäck så börjar greppet och andra egenskaper att försämras långt innan du enligt lag måste byta till nya däck. Bra däck ökar också körkomforten, det är en annan god anledning till att inte vänta för länge med däckskiftet.

I Umeå har vi en servicestation på Teg, på väg mot flygplatsen. Vi ligger granne med Tegs Förråd & Lager. Avion Shopping och flera stora varuhus ligger också relativt nära om du vill få flera saker gjorda på samma gång. Vi har drop-in tider hela veckan så du är välkommen precis när det passar dig.

Tillgängliga tjänster på Däckskiftarna i Umeå på Teg

På servicestationen på Teg erbjuds flera olika typer av däckservice:

  • Däckskifte

  • Balansering

  • Omläggning

  • Däckhotell

Däckskifte

Ett däckskifte går fort hos oss på Däckskiftarna. Även om du kan göra det själv är det skönt att veta att det blivit perfekt gjort och dessutom slipper du det tunga arbetet. 

Balansering

Vi kan balansera dina däck med hjälp av data från en särskild maskin. Det är tyvärr ganska vanligt att folk kör omkring med obalanserade däck. Ibland märks det inte så mycket men däcken slits ändå snabbare än vad de annars skulle ha gjort. Om du upplever att det vibrerar eller skakar när du kör beror det ofta på att däcken är obalanserade och det är inte bra för din bil.

Omläggning

Att lägga om däck betyder att vi monterar dem på nya fälgar. Det behövs om du inte har kompletta hjul, alltså däck som redan sitter på fälgar. På vår anläggning i Umeå på Teg ingår balansering av däck när du lägger om dem.

Däckhotell i Umeå på Teg

Om du vill spara plats i garaget, förrådet eller var du brukar ha däck du inte kör med kan vi förvara dem åt dig. På vårt däckhotell ligger däcken säkert tills du behöver dem nästa gång. Förhållandena är optimala för gummit som däcken består av. Gummi är ett material som kan försämras om det inte är rätt temperaturförhållanden.

Köp billiga däck och fälgar hos Däckskiftarna

I vår butik online kan du köpa nya däck till de flesta fordon. Det är enkelt att hitta däck som har just de egenskaper du vill att de ska ha. Vi har topptestade vinter- och sommardäck från kända tillverkare. I butiken hittar du allt från pålitliga budgetdäck till påkostade premiumdäck för dig som är beredd att betala lite extra för högsta möjliga kvalitet. Använd sökfunktionen så ser du direkt vilka däck som har de rätta dimensionerna och som lever upp till dina krav. Du kan få däcken skickade till vår servicestation i Umeå på Teg. Då slipper du köra hit dem och vi bjuder dessutom på frakten.