Stockholm Barkarby

Stängd för säsongen

Välkommen till Däckskiftarna Barkarby! Vi har DROP-IN för däckbyte alla dagar i veckan, ingen tidsbokning behövs. Ni hittar oss på Herrestavägen 20 vid Plantagen! 

betalsaTre.png

Herrestavägen 20
177 38 Järfälla

Öppna i Google Maps
Personbil / Släp  350 kr
SUV / Lätt lastbil  400 kr
Manuell domkraft  650 kr
13-16"  85 kr / Hjul
17-18"  100 kr / Hjul
19-22"  150 kr / Hjul
13-16"  350 kr / Hjul ink ventil
17-18"  470 kr / Hjul ink ventil
19-22"  620 kr / Hjul ink ventil
Personbil  1.250 kr / Ink däckskifte
SUV / Lätt lastbil  1.450 kr / Ink däckskifte
Personbil  1.350 kr
SUV / Lätt lastbil  1.550 kr
Öppettider
Måndag - Torsdag: 8-20
Fredag 8-18
Lördag- Söndag (samt röda dagar): 9-18
Avvikande öppettider
Söndag 5/12 - 09.00-16.00
Datum för öppettider
Vår: 19 mars - 2 maj
Höst: 15 oktober - 5 december

Utlämning av däck

Behöver du få ut dina förvarade däck? 
Vänligen maila till barkarby@dackskiftarna.se

DS-Barkarby-e1554384976320.jpg

Kontakt

Platschef Max

Tel: 072-274 84 99
E-post barkarby@dackskiftarna.se

Däckskiftarna Barkarby

Byt däck hos oss på Däckskiftarna i Barkarby så får du bra service och ett bra pris. Ett däckskifte kan göra så att din bil kommer till sin rätt, då däcken är en väldigt viktig del av helheten när vi talar om bilens prestanda. Vår servicestation i Barkarby i Järfälla ligger nära Plantagen, men det finns många andra stora varuhus i närheten för dig som vill kombinera däckservice med andra ärenden. Under våra öppettider tar vi emot kunder på drop-in och vi kan ofta ta hand om till exempel ett däckbyte direkt när du kommer.

Däckservice i Barkarby

På Däcksiftarnas servicestation i Barkarby kan du få hjälp med en eller flera av följande tjänster: 

  • Byte av däck

  • Däckbalansering

  • Omläggning av däck

  • Däckhotell

Byte av däck

Kom till oss när det är dags att byta till nya sommardäck eller vinterdäck eller om du bestämt dig för att satsa på nya helårsdäck. Vi skiftar inte bara däck på personbilar utan även du som har lätt lastbil, SUV eller ett släp som behöver nya däck är välkommen till oss i Barkarby.

Däckalansering

Många kör på obalanserade däck utan att veta om det. Tycker du att det uppstår vibrationer när du kör som inte känns normala kan vi analysera däcken i en särskild maskin, och sedan åtgärda eventuella obalanser. Däckbalansering gör att däcken håller längre eftersom de annars slits ojämnt. Det finns även vissa delar av bilen som kan ta skada ifall däcken inte är balanserade.

Omläggning av däck

Vill du byta till nya fälgar kan vi lägga om däcken åt dig. Däckomläggning är helt enkelt det arbetsmoment under vilket däcken monteras på fälgar.

Däckhotell i Barkarby

Däck ska helst förvaras under särskilda förhållanden för att gummits fina kvalitéer ska bevaras så länge som möjligt. Det är en av fördelarna med att ha dem på däckhotell i Barkarby istället för i garaget eller i ett förråd. Det är också arbetsbesparande, eftersom du inte behöver ta med däcken hem. Om du inte vill ha något besvär överhuvudtaget med däck kan du låta skicka nya däck och fälgar du köpt i vår butik direkt till däckhotellet.

Köp nya däck och fälgar av oss online

Här på Däckskiftarna hittar du ett brett sortiment av sommardäck, vinterdäck, allvädersdäck och fälgar till det flesta fordon. Även du som behöver däck med en ovanlig storlek har alla möjligheter att hitta dem. Vi listar däck med de dimensioner du behöver om du fyller i bilens registreringsnummer. Du kan också göra sökningar utifrån vilka egenskaper som du vill att dina nya däck ska ha.