Örebro Eurostop

Öppen för säsongen
Stänger 12 december

Byt däck vid Eurostop Örebro!

Välkommen till Däckskiftarna Örebro Eurostop! Vi har DROP-IN för däckbyte alla dagar i veckan, ingen tidsbokning behövs. Ni hittar oss på Monologgatan 2, vid Plantagen Eurostop Örebro.

betalsaTre.png

Plantagen Monologgatan 2
703 74 Örebro

Öppna i Google Maps
Personbil / Släp  399 kr
SUV / Lätt lastbil  449 kr
Manuell domkraft  549 kr
13-16"  85 kr / hjul
17-18"  85 kr / hjul
19-22"  100 kr / hjul
13-16"  300 kr / hjul inkl. ventil
17-18"  350 kr / hjul inkl. ventil
19-22"  400 kr / hjul inkl. ventil
 695 kr / KAMPANJ Endast nya kunder - skifte + hotell, balans, tvätt
 995 kr / inkl. skifte, balans, tvätt
Utvändig / Ventilbyte  250 kr
Fälgtätning / Slipning  400 kr
Vänligen plocka fram ev. låsnyckel samt extra hjulbultar innan besöket hos oss för snabbare service.
Öppettider
Måndag - Torsdag: 8-20
Fredag: 8-18
Lördag - Söndag: 9-18
Datum för öppettider
Vår: 15 mars - 16 maj
Höst: 15 oktober - 12 december

Eurostop.jpg

Kontakt

Platschef Robert

Tel: 072-152 18 83
E-post eurostop@dackskiftarna.se

Däckskiftarna – Eurostop Örebro

Att byta däck i tid är viktigt om du är mån om din och dina medtrafikanters säkerhet, samtidigt som du vill ha bästa möjliga körupplevelse. På vår servicestation vid Eurostop Örebro kan vi hjälpa dig med däck och fälgar på en drop-in tid när det passar dig. Vi kan ofta ta hand om dig direkt, utan att du behöver vänta.

Vi finns nära Plantagen, varför inte köpa en krukväxt medan du får däckservice? Eurostop Örebro är ett köpcentrum med flera butiker, bara 2,5 km från Örebros centrum. Det finns mycket att göra i samband med ett däckbyte om du vill använda din tid effektivt.

Det här erbjuder vi på Däckskiftarna – Eurostop Örebro

Vi jobbar med det mesta inom däck och fälgar och kan erbjuda bra priser på följande tjänster: 

  • Däckbyte

  • Däckbalansering

  • Omläggning

  • Däckhotell

  • Lagning av punktering

Ofta kan vi erbjuda rabatter om du väljer flera tjänster.

Däckbyte

Ett däckbyte går väldigt snabbt om du låter oss på Däckskiftarna vid Eurostop Örebro ta hand om det. Det är skönt att slippa det tunga arbetet även om de flesta klarar att göra det på egen hand.

Däckbalansering

Dina däck måste vara balanserade för att de ska komma till sin rätt. Är de inte det slits däcken ojämnt och i förtid. Med balanserade däck är det dessutom skönare att köra eftersom det inte blir lika mycket vibrationer. Det märks särskilt vid lite högre hastigheter. En noggrant genomförd balansering kan göra större skillnad än att välja dyrare däck.

Omläggning 

Vid omläggning monteras däcken på nya fälgar innan de sedan monteras på bilen. Det är svårt att lyckas med en omläggning på egen hand eftersom det krävs speciella verktyg. Vid omläggning hos oss på Däckskiftarna vid Eurostop Örebro ingår balansering.

Däckhotell

Välkommen att förvara däck du inte kör med på vår servicestation vid Eurostop Örebro. Det är smidigt att ha däcken där när du genomför skifte och annan däckservice. Dessutom kommer de att hålla längre eftersom gummit i däcken är känsligt för miljöpåverkan. Vi håller dem under perfekta förhållanden, väl försäkrade.

Lagning av punktering

Om du har otur och drabbas av en punktering i eller nära Örebro är det bara att komma till oss vid Eurostop Örebro så fixar vi det. Att laga en punktering ger ofta ett bra resultat och det är alltså inte säkert att du behöver byta däcket mot ett nytt.

Beställ nya däck och fälgar

Vi på Däckskiftarna kan erbjuda bra priser på sommardäck, vinterdäck och allvädersdäck. Vi har också ett brett utbud av fälgar. Tanken är att du ska kunna hitta rätt produkt oavsett vad du är ute efter. Att beställa däck hos oss är mycket smidigt tack vare vår sökmotor där du kan lista däck utifrån vilka egenskaper du vill att de ska ha. Om du vill slippa all hantering av däck ska du ange Däckskiftarnas servicestation vid Eurostop Örebro som adress.