Ludvika

Stängd för säsongen

Byt däck vid Coop!

Välkommen till Däckskiftarna Ludvika! Vi har DROP-IN för däckbyte alla dagar i veckan, ingen tidsbokning behövs. Ni hittar oss på Granitvägen 2 vid Coop.

betalsaTre.png

Granitvägen 2
771 41 Ludvika

Öppna i Google Maps
Personbil / Släp  349 kr
SUV / Lätt lastbil  399 kr
Manuell domkraft  549 kr
13-16"  75 kr / hjul
17-18"  75 kr / hjul
19-22"  100 kr / hjul
13-16"  250 kr / hjul inkl. ventil
17-18"  300 kr / hjul inkl. ventil
19-22"  400 kr / hjul inkl. ventil
Utvändig / Ventilbyte  250 kr
Fälgtätning / Slipning  400 kr
Vänligen plocka fram ev. låsnyckel samt extra hjulbultar innan besöket hos oss för snabbare service.
Öppettider
Måndag - Torsdag: 8-20
Fredag: 8-18
Lördag - Söndag: 9-18
Datum för öppettider
Vår: 20 mars - 9 maj
Höst: 15 oktober - 5 december

Ludvika.jpg

Kontakt

Platschef Ali

Tel: 0760-22 29 98
E-post ludvika@dackskiftarna.se

Däckskiftarna – Ludvika

Vi på Däckskiftarna i Ludvika är experter på snabba och billiga däckskiften. Att byta till nya däck brukar vara en positiv upplevelse då det ger dig märkbart bättre körprestanda. Tidsbokning behövs inte hos oss utan vi erbjuder däckservice under drop-in, alla dagar i veckan. Vår servicestation i sydvästra Ludvika, på väg mot Gonäs, är lätt att hitta. Vi ligger granne med Stora Coop Ludvika, i ett stort handels- och industriområde med många stora butiker. Passa på att veckohandla medan vi byter dina däck. Plantagen och Mio finns också i närheten.

Det här kan du få hjälp med hos Däckskiftarna i Ludvika

På en Däckskiftarna servicestation kan vi ge däckservice i form av:

  • Däckbyte

  • Balansering

  • Omläggning av däck på nya fälgar

  • Däckförvaring på däckhotell

  • Lagning av punktering

Däckbyte

Välkommen till oss om det är dags att skifta till nya däck. Vi erbjuder riktigt bra pris på däckbyten för de flesta motorfordon och kan även byta däck på ett släp om du behöver det. Det är skönt att slippa det tunga och ofta ganska smutsiga momentet, även om de flesta mycket väl kan byta däck på egen hand.

Balansering

Att balansera däck är en åtgärd du kan vinna mycket på. Dels håller de längre eftersom däcken inte kommer att slitas ojämnt, vilket de ofelbart kommer att göra om de är dåligt balanserade. Det är också en fråga om körkomfort då obalanserade däck leder till att det uppstår mer skakningar och vibrationer. Balansering är svår att genomföra på egen hand, men kommer du till oss på Däckskiftarna i Ludvika så kan vi ordna det medan du väntar. 

Omläggning av däck på nya fälgar

Om du vill byta fälgar monterar vi däck på dem med hjälp av ändamålsenliga maskiner. Det är mer komplicerat än att montera däck som redan sitter på fälgar på bilen. Här i Ludvika ingår balansering vid omläggning av däck när du kommer till oss på Däckskiftarna.

Däckförvaring på däckhotell

Att förvara hjul på däckhotell är en väldigt praktisk lösning. De flesta tycker att det är skönt att inte behöva upplåta plats åt däcken hemma och dessutom förvarar vi dem under perfekta förhållanden. Det gör att gummits livslängd ökar. Framförallt är det snabba temperaturväxlingar som riskerar att påverka däcken negativt. Däckskifte och balansering ingår om du väljer att förvara däck hos oss på Däckskiftarna i Ludvika.

Lagning av punktering

Om det är lite luft i ett däck och du misstänker punktering, eller om du vet att du drabbats av det, är det bäst att du tar dig till vår servicestation i Ludvika direkt. Vi lagar punkteringar och kan hjälpa dig att avgöra om det lönar sig att laga ett däck eller om det är bättre att byta ut det.

Beställ nya fälgar och däck hos Däckskiftarna online

Vi har en välsorterad butik online där du kan beställa prisvärda däck och fälgar från de bästa tillverkarna i världen. Beställ dem gärna direkt till vår anläggning i Ludvika, så behöver du inte ta emot dem och komma med dem till oss när det är dags för däckskifte.