Göteborg Sisjön

Stängd för säsongen

Stationen har flyttat till Mölndal

Mer information finns här: Mölndal

Ny adress:

 

 

Lunnagårdsgatan 2
431 90 Mölndal

Öppna i Google Maps
Datum för öppettider

SisjönGbg.jpg 

Kontakt

Platschef Axel

Tel: 0760050063
E-post molndal@dackskiftarna.se

Däckskiftarna Göteborg Sisjön

Däck ska man inte vänta för länge med att byta. Hög säkerhet och god körkomfort borde vara viktigt för alla, och då är det värt att skifta till nya däck innan prestandan försämras på grund av slitage på greppmönstret.

I Sisjön i Göteborg hittar du en Däckskiftarna serviceanläggning på Askims Industriväg 16, intill Coop. Elgiganten och flera andra butiker och varuhus ligger också nära. Varför inte vecko- eller månadshandla på Coop medan vi utför däckservice på din bil? Vi har öppet alla dagar i veckan och det är drop-in som gäller hos oss. Kom när det passar.

Tillgängliga tjänster på Däckskiftarna i Göteborg Sisjön

På vår anläggning i Sisjön i Göteborg kan du få hjälp med följande tjänster:

  • Däckskifte

  • Balansering

  • Omläggning

  • Däckhotell

Om du väljer flera tjänster kan vi erbjuda riktigt förmånliga paketpriser. 

Däckskifte

Vi genomför däckskiften på både personbilar och transportfordon. Våra priser är bra och många blir förvånade över hur fort det går.

Balansering

Att däck är ordentligt balanserade är minst lika viktigt som att de är av hög kvalitet. Är de inte det kommer inte bara däcken utan även delar av bilen att slitas ut snabbare helt i onödan. Det kan också skaka och vibrera så mycket om obalanserade däck att det påverkar körkomforten.

Omläggning

Vi kan lägga om dina däck vilket innebär att de monteras på nya fälgar. Det är svårt att lyckas med det på egen hand men på vår anläggning i Sisjön går det fort. Däckbalansering ingår vid omläggning.

Däckhotell i Göteborg Sisjön

Om du har dina däck på däckhotell behöver du inte handskas med dem överhuvudtaget. Kom till oss på Däckskiftarna när det är dags för däckbyte och lämna däcken du byter från här. Vi förvarar däck under rätt förhållanden, så att gummits egenskaper bevaras bättre än om däcken legat i ett förråd eller ett garage. Däcken är givetvis försäkrade så det är inte bara väldigt smidigt utan även tryggt att ha dem hos oss. Köper du däck i vår butik online kan du få dem levererade med fri frakt direkt till vårt däckhotell i Göteborg Sisjön.

Köp billiga däck och fälgar hos Däckskiftarna

Hos oss kan du köpa billiga sommardäck och pålitliga vinterdäck från välrenommerade tillverkare. Vi har även ett stort sortiment av fälgar. Oavsett vilka dimensioner det ska vara bör du kunna hitta passande däck och fälgar som dessutom har de egenskaper som är viktiga för dig. Med vår sökfunktion går det snabbt att köpa däck online.