Göteborg Sisjön

Öppen för säsongen
Stänger 6 maj

Vi finns vid Coop i Sisjön!

Välkommen till Däckskiftarna Göteborg Sisjön! Vi har DROP-IN för däckbyte alla dagar i veckan, ingen tidsbokning behövs. Ni hittar oss på Askims Industriväg 16 vid Coop.

betalsaTre.png

Askims Industriväg 16
436 34 Askim

Öppna i Google Maps
Personbil  899 kr / kampanj
SUV / Lätt lastbil  999 kr / Kampanj
Personbil  499 kr
SUV / Lätt lastbil  599 kr
Personbil  349 kr
SUV / Lätt lastbil  449 kr
13-16"  75 kr / hjul
17-18"  80 kr / hjul
19-21"  90 kr / hjul
13-16"  250 kr / hjul
17-18"  300 kr / hjul
19-21"  350 kr / hjul
Personbil  899 kr / Säsong
SUV / Lätt lastbil  999 kr / Säsong
Vänligen plocka fram ev. låsnyckel samt extra hjulbultar innan besöket hos oss för snabbare service.
Öppettider
Måndag-Fredag: 8-20
Lördag-Söndag: 9-18
Datum för öppettider
Vår: 12 mars - 6 maj

SisjönGbg.jpg 

Kontakt

Platschef Albin

Tel: 0760050063
E-post sisjon@dackskiftarna.se

Däckskiftarna Göteborg Sisjön

Däck ska man inte vänta för länge med att byta. Hög säkerhet och god körkomfort borde vara viktigt för alla, och då är det värt att skifta till nya däck innan prestandan försämras på grund av slitage på greppmönstret.

I Sisjön i Göteborg hittar du en Däckskiftarna serviceanläggning på Askims Industriväg 16, intill Coop. Elgiganten och flera andra butiker och varuhus ligger också nära. Varför inte vecko- eller månadshandla på Coop medan vi utför däckservice på din bil? Vi har öppet alla dagar i veckan och det är drop-in som gäller hos oss. Kom när det passar.

Tillgängliga tjänster på Däckskiftarna i Göteborg Sisjön

På vår anläggning i Sisjön i Göteborg kan du få hjälp med följande tjänster:

  • Däckskifte

  • Balansering

  • Omläggning

  • Däckhotell

Om du väljer flera tjänster kan vi erbjuda riktigt förmånliga paketpriser. 

Däckskifte

Vi genomför däckskiften på både personbilar och transportfordon. Våra priser är bra och många blir förvånade över hur fort det går.

Balansering

Att däck är ordentligt balanserade är minst lika viktigt som att de är av hög kvalitet. Är de inte det kommer inte bara däcken utan även delar av bilen att slitas ut snabbare helt i onödan. Det kan också skaka och vibrera så mycket om obalanserade däck att det påverkar körkomforten.

Omläggning

Vi kan lägga om dina däck vilket innebär att de monteras på nya fälgar. Det är svårt att lyckas med det på egen hand men på vår anläggning i Sisjön går det fort. Däckbalansering ingår vid omläggning.

Däckhotell i Göteborg Sisjön

Om du har dina däck på däckhotell behöver du inte handskas med dem överhuvudtaget. Kom till oss på Däckskiftarna när det är dags för däckbyte och lämna däcken du byter från här. Vi förvarar däck under rätt förhållanden, så att gummits egenskaper bevaras bättre än om däcken legat i ett förråd eller ett garage. Däcken är givetvis försäkrade så det är inte bara väldigt smidigt utan även tryggt att ha dem hos oss. Köper du däck i vår butik online kan du få dem levererade med fri frakt direkt till vårt däckhotell i Göteborg Sisjön.

Köp billiga däck och fälgar hos Däckskiftarna

Hos oss kan du köpa billiga sommardäck och pålitliga vinterdäck från välrenommerade tillverkare. Vi har även ett stort sortiment av fälgar. Oavsett vilka dimensioner det ska vara bör du kunna hitta passande däck och fälgar som dessutom har de egenskaper som är viktiga för dig. Med vår sökfunktion går det snabbt att köpa däck online.