free web stats

DÄCKSKIFTE

För att göra ett däckskifte så behöver du ta med dig dina däck till oss. Glöm inte att ta med nyckel till låsbultar och även andra bultar ifall du har det till dina andra däck.

BALANSERING

Vi börjar att köra ert hjul i balanserings-maskinen för att se ifall maskinen upptäcker obalans. Ifall maskinen hittar obalans så kan vi självklart åtgärda det ifall så önskas. Beroende på typ av fälg så används balanseringsvikter av antingen zink eller stål, båda som är helt fria från bly.

DÄCKOMLÄGGNING

Vi har maskiner på plats för att byta gummit på dina fälgar. Skulle du inte köpa nya däck av oss så erbjuder vi ändå möjligheten att få däcken monterade och balanserade. 

DÄCKFÖRVARING

Vi erbjuder förvaring av era däck, vi håller koll på kvalitén och slitage på däcken och vi meddelar ifall något behövs göras innan det är dags att byta igen. Ifall ni redan har era däck hos någon av våra stationer så är det bara att åka förbi stationen för att få däcken skiftade.

NYFÖRSÄLJNING

Vi säljer nya däck och fälgar. Vårt lager på plats varierar per station men vi försöker alltid ha de vanligaste storlekarna och modellerna inne på plats för omedelbar montering. Vi har även möjlighet att beställa däck och fälgar av många olika märken för snabb leverans inom 1-2 dagar.