free web stats

Om oss

Vår affärsidé

Att erbjuda bilister däckservice på kundanpassade platser och tider. Allt baserat på enkelhet, tillgänglighet och god service.

Hur vi arbetar

Vi är ett 100 procent kundorienterat företag som finns till för våra kunder när/där det passar dem. Hela vår affärsidé bygger på att bryta ny mark inom däckbranschen och sätta nya standards för tillgänglighet och service. Vi finns i nära anslutning till dagligvaruhandeln där våra kunder ofta vistas. Våra öppettider är anpassade till våra kunder. Vi tycker att det är vår uppgift att anpassa oss efter kunden snarare än tvärtom. Det ska vara enkelt att vara kund hos Däckskiftarna! Varmt välkommen in till oss på Däckskiftarna du också.

Organisation

Däckskiftarna i Sverige AB är en franchisekedja bestående av egna företagare och vi har endast en station i egen regi. Våra franchisetagare är entreprenörer, väldigt serviceminded och sätter alltid dig som kund i centrum.

Bli partner till oss

Du som butiksägare eller fastighetsägare som vill kunna differentiera lokalt genom att erbjuda kunden ett mervärde är alltid välkommen att kontakta oss. Vår målsättning är att genom samverkan kunna erbjuda bilister våra tjänster på era handelsplatser och på så sätt öka värdet i ert erbjudande. Detta leder till en ökad kundtillströmning för era handelsplatser. Kontakta oss för mer information eller ett personligt besök.

Kontakt: tobias@dackskiftarna.se

Bli Däckskiftare

Vi expanderar hela tiden och söker alltid nya franchisetagare och nya stationschefer. Vi är en grupp väldigt drivna människor med olika bakgrunder som tillsammans utgör ett framåtsträvande gäng med mycket positiv energi.

Eftersom vi är starkt säsongsbetonade har du stora möjligheter att hela tiden hinna med att utveckla dig själv och din station. Kontakta oss om du är trött på traditionella arbetstider och är intresserad av att bli en av oss så berättar vi mer.

Kontakt: tobias@dackskiftarna.se