free web stats

Arninge Centrum

Byt däck vid ICA Kvantum, Arninge!

openHoursToday
openHoursCountdown
Välkommen till Däckskiftarna Arninge Centrum! Vi har DROP-IN för däckbyte alla dagar i veckan, ingen tidsbokning behövs. Ni hittar oss på Saluvägen 4, vid Arninge Centrum.

Stationens datum är:
Vår: 24 mars - 6 maj
Höst: 16 okt - 28 nov

Endast kontantfri betalning


Vi lagerför sommardäck i de vanliga dimensionerna och det finns alltid premium och ekonomi alternativ hemma. Plocka gärna fram låsbulten och extra hjulmuttrar innan ni kommer in. Välkommen in!

Öppettider

Vi har öppet alla dagar under säsongerna.

Måndag - Torsdag: 8-20
Fredag: 8-18
Lördag - Söndag: 9-18

Avvikande öppettider

30 april 9-17
1 maj 9-18

Kontakt

Platschef Tommy

arninge@dackskiftarna.se

Hitta hit

Vår däckverkstad finns vid Arninge Centrum.

Saluvägen 4
187 66 Arninge

 

-

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Stationen erbjuder följande tjänster

  • Däckskifte - från 300 kr
  • Balansering av däck - från 80kr/däck
  • Däckförvaring - från 995 kr
  • Omläggning av däck
  • Säljer ett stort urval av nya däck och fälgar

Varför behövs däckbalansering?

Att balansera däcken är en viktig del av förberedelserna inför en säsongs körning. Genom att balansera däcken uppnår du högre körkomfort och du förebygger onödigt slitage på dina däck.

När du väljer att balansera dina däck korrigerar vi eventuell obalans. Detta gör vi genom att fästa vikter på däckets in- och utsida. Vikterna åtgärdar vibrationer som uppkommer vid obalans.
Obalans i däcket skapar och bidrar till ökade vibrationer som ger mer slitage på däcket och även på bilens hjulupphängning så som spindelled, hjullager mm.

Obalans känns nödvändigtvis inte alltid men med tiden försämras detta ytterligare och du kan känna av vibrationer och skakningar i bilen. Efter en säsongs körning så slits dina däck mer eller mindre beroende på bland annat körstil.

Vi på Däckskiftarna rekommenderar därför att du kontrollbalanserar dina däck vid varje skifte. Balansering görs på både sommar- och vinterdäck oavsett storlek och fälg.