free web stats

Däckhotell för den smarta bilägaren!

dackhotellNu kan du inte bara skifta dina däck på din stormarknad utan du kan även lämna in dina däck hos oss på däckförvaring. Det är så smidigt och säkert det kan bli. Vid inlämning av dina däck kontrollerar vi alltid däckdjup, däckets skick och allmän information. Sedan förvarar vi dem åt dig svalt, mörkt och torrt. När det är dags för att skifta igen kommer du få en påminnelse av oss per mail eller sms, sedan är du välkommen tillbaka till din valda station med våra generösa öppettider när du vill. Alltså ingen tidsbokning eller förvarning! Snabbt, smidigt och enkelt.

  

Om jag behöver nya däck och jag har dem på förvaring?

Skulle du behöva nya däck till nästa säsong behöver du inte oroa dig. Vi informerar dig alltid en säsong innan. Våra förvaringskunder erbjuds alltid nya däck till ett förmånligt pris lagom till ditt kommande däckbyte. Köper du däck genom oss ingår alltid ventilbyte och balansering på din bil. När du sedan ska skifta igen så har vi redan bytt till dina nya däck och det går lika snabbt som ett däckbyte!

Vad händer om jag säljer min bil?

Om du behöver hämta ut dina däck tidigare än tänkt, är lösningen enkel. Vi levererar dina däck till önskad adress för en avgift. Har du fler frågor är det bara att kontakta din däckstation för mer information.